(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزادارم..نخند..(sm74)..حالا خدایی محسن حالم نداره همه اسمارو بخونه ها..ولی منم میخوام(sm74)نقل قول:
سجاد میاد الان غصه نخور(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پای محسن که وسطه من همیشه دیر میرسم..کنسرت یراحیم که اومد من سانس قبلش رفتم(sm81)..همین ممر شما خندید بهم..(sm74)نقل قول:
این فقط اسامی مخاطبین بود نه هواداران (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرقش چیه امین؟(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm175)نقل قول:
ممر ما ؟(sm120)نقل قول:
خب من بهش میگم اقا رضا چون از چاوشی نیوز میشناسمش همه بهم خندیدن.(sm25).دیگه میگم ممر شما(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هوادار واسه تیم فوتبال نه خواننده نه هنرنقل قول:
هنرمند مخاطب داره...نه هوادار!
اینا حرفا و نظرات خود محسن نه من (sm10)
محسن خاصه از بس..(sm19)پس ملی هستم یک مخاطب(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینا (sm172)
(sm10)نقل قول:
البته ما مجمعی ها زیر بار نمیریم و به فرموده الی مخاطبین از ما نیستن (sm120)
اکبر (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رو حرف محسن حرف نزنین.(sm102)نقل قول:
**** **** (sm172)نقل قول:
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فروغ فرخزاد(sm172)
کامادیغ کامادیغ دلیغ کامادیغ بیغ بِیبِ کامادیغ بیغ ... (sm50)نقل قول:
***** *** ******* ** ******** ***نقل قول:
(sm50)
حال ما رنگ پریدست.تو چونی؟(sm81)نقل قول:
(sm50)نقل قول:
حالم چو دلیری ست که از بخت بد خویشنقل قول:
در لشکر دشمن پسری داشته باشد
(sm81)
دریا واسه کشتیای بی سرنشین جا نداره/ پس من چرا غرق بودم تهران که دریا نداره
مشکل من با آهنگ همسایه از همین بیت شروع میشه، نمی دونم چرا ارتباط معنایی پیدا نمیکنم بین دو مصرع(sm54)
.در وصل هم از عشق تو ای گل در اتشمنقل قول:
عاشق نمیشوی که ببینی چه میکشم(sm81)
سجاد اگه اسپم منو دیدی و شد اسم منم بزن لطفا(sm81): ملی حسینی
(sm10)(sm27)
منم میخوام ...(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm171)چرانقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فول کرسیتینا آگویلرا رو از کجا میتونم گیر بیارم ؟ (sm118)
لابد البوم(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط ĻòŇéĻȳ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا مرسی (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1 ساعت پیش توی دلرا سرچ کردم ولی نمیدونم چرا فولشو نیاورد (sm50)
الی اگه حسش هست 2-3 تا خواننده زن پاپ یا راک که میدونی صدای خوبی دارن معرفی میکنی (sm93)
صداهای مثه کریستینا ، ادل ، سارا باریلز و تینا ترنر رو خیلی دوس دارم (sm118)
(sm19)
Sophie Ellis-Bextorنقل قول:
نوشته اصلی توسط ĻòŇéĻȳ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Jessie J
ادامه (sm28)
اینا رو دارم ، اتفاقا امروز داشتم آلبوم 2014 سوفی رو گوش میکردم ، واقعا تم آهنگاش رو عالی با موضوعش مچ کرده بود (sm118)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
صبح پاییزی همه بخیر (sm10)
سلام به همه
به عشق محسن چاوشی سلطان موسیقی ایران زمین اینجا عضو شدم
بروبچز چندتا سوال داشتم
1_احتمال داره که آلبوم سه شنبه شب بیاد روی نت؟
2_وقتی آلبوم منتشر بشه اینجا با کیفیت 320 میذارین برای دانلود؟
آخه ما بچه شهرستانیم همیشه مجبوریم اول دانلود کنیم بعد سر وقت بریم اورجینال بخریم،دیگه جبر جغرافیاست کاریش نمیشه کرد
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)