رهگذار عمر سیری در دیاری روشن و تاریک
رهگذار عمر راهی بر فضایی دور یا نزدیک
کس نمی داند کدامین روز میآید کس نمیداند کدامین روز میمیرد
نمایش نسخه قابل چاپ
رهگذار عمر سیری در دیاری روشن و تاریک
رهگذار عمر راهی بر فضایی دور یا نزدیک
کس نمی داند کدامین روز میآید کس نمیداند کدامین روز میمیرد
(sm50)
(sm50)
تلگرام مجدد (sm178)
(sm50)(sm98)
چشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط NIMA2016 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یغما ، اروین ... (sm50)(sm172)
(sm50)
(sm50)
(sm50)
(sm50)
(sm50)
خلاف عقربه ها در زمان عقب رفتم
و اکتشاف نگاهم به سمت مریخ است
دوتا ستاره ی قرمز به گوش من گفتند :
خلاف ِ عقربه ها ، ارتکاب تاریخ است ... (sm50)(sm27)
خلاف عقربه ها در زمان عقب رفتم
و اکتشاف نگاهم به سمت مریخ است
دوتا ستاره ی قرمز به گوش من گفتند :
خلاف ِ عقربه ها ، ارتکاب تاریخ است ... (sm172)(sm27)
(sm124)
چرک چاک سینه های خالی از قلب . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
- (sm50)
- (sm50)...
(sm50)
نمیدانم چرا فک میکنم امروز جمعه ست (sm50)
(sm172)
صادق جان چه مدلی از شیائومی خریدی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فریاد ...............(sm81)
عجب چیزیه (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موزيك ويديو شيطون رو بگير حال كن(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) دهنت سرویس هادی
سلام ميلاد جان(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اينو خريدم: redmi 4x 16 g البته پول بيشتر نداشتم وگرنه بهترش رو ميخريدم(sm74)(sm120)
لینک بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام از ماست. مبارک باشه گوشی خوبیهنقل قول:
این گوشی که چاوش معرفی کرد عالیه و پولمم میرسه اما خیلی زور داره بیشتر از 1500000 پول بدی به گوشی (sm120)
تو فکر شیائومی mi a1 هستم اما این گوشی هم بدجور منو برد تو فکر
کجا بود این چرا ندیدم (sm50)نقل قول:
یه جق مهمونم کردی (sm176) (sm2)
من بيشتر از هر چيزش از مادون قرمزش خوشم اومد(sm120) كنترل در دسترس(sm59) هر وسيله اي رو كنترل كن (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوش جونت ككا(sm120)(sm174)نقل قول:
(sm2) یعنی راضیم ازتنقل قول:
(sm70)(sm59)نقل قول:
خلق را گرچه وفا نیست ولیکن گل من
نه گمان دار که رفتی و فراموش شدی
تا ابد خاطر ما خونی و رنگین از توست
تـو هم آمیـخته با خون سیـاوُش شدی
شهریار
نمیدانم چه مینویسم. تیک و تاک ساعت همینطور بغل گوشم صدا میدهد میخواهم آنرا بردارم از پنجره پرت بکنم بیرون،
این صدای هولناک که گذشتن زمان را در کله ام با چکش میکوبید..
صادق_هدایت
اگر بدانی وقتی نيستی چقدر
بيهوده ام
تلخم،خرابم، هيچم…
اگر بداني
هيچوقت نميروی
حتی به خواب…