تف بده تو رو چی به فوتبال جزیره بچسب به همون قله مرغیت
نمایش نسخه قابل چاپ
تف بده تو رو چی به فوتبال جزیره بچسب به همون قله مرغیت
بله عوض میشه و کارت جدید میدن با تاریخ انقضای جدید (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینکه خیلی بده ! (sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما شیخ و واعظ کمتر شناسیم
یا جام باده یا قصه کوتاه ... (sm50)
کوفتتون بشه من نمیدونم این امریکاییا چجوری همشون اپل دارن گرونه لامصب بعدشم مگه مایکروسافت مرده اونجا یه فیلم ندیدم غیر اپل جلوی اینا چیز دیگه ای باشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)جان من طراحیو نیگا کیبورد موسشم که نگو
(sm172)الکامپ
دوشنبه 23 آذر تا پنجشنبه 26 آذر
این دهنش زیادی گشاده با این چیزا درست نمیشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایزو نمیدونم ولی فکر کنم وزنش 65 کیلو بود(sm120)به گینس مراجیعه شود
ریدی بابا.. اینقدر گفتی صعود میکنه اخر حذف شد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]