ها والا.. دمت گرم.. پیش بینیات همیشه درست در میاد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ها والا.. دمت گرم.. پیش بینیات همیشه درست در میاد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها آهنگ جدید انریکه رو سراغ ندارید ؟
ریدم سر در تیمتون(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm2)
چه شروعی داره اهنگ کجایی(sm120)
برو آقا مزاحم نشو من نامزد دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با مافیاش موافق نیستم ولی بعد س.کس الکس رو موافقم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار تیمتون به جایی رسیده سیستم علی اصغری دارین اون فلینی پشم گوسفند رو میفرستین جلو هی سانتر میکنین خرکی گل بزنین(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا تو سطح اول اروپا مگه میشه ی تیم تاکتیک اصلیش این باشه(sm77)(sm30)
خداییش کم لطفی نکن(sm2)مرده 2 بار تو 10 سال تیم رو قهرمان اروپا کرد .. حالا بعد اون ببین اگه تا 20 سال دیگه اینا قهرمان اروپا شدن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داریم با یه مشت ک...س خل بازی میکنیم دیشب به زور شدیم 11تانقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من گفتم که این منچستر لیاقت لیگ قهرمانان رو نداره
سرعت نت چرا امروز اینقدر ریدست(sm102)