sina.sarlak... موزيك ويدئوىِ _ نَهـان مَكُن _ به زودى
نمایش نسخه قابل چاپ
sina.sarlak... موزيك ويدئوىِ _ نَهـان مَكُن _ به زودى
(sm2)
خوب دیگه اینهمه پول خرج کردن .. مغز نداشتن مثل راجرز که بازیکن درست حسابی بگیرن(sm120)به جا اینکه پولو بده امثال اوزیل و کروس و ویدال اینا بگیره میره بازیکن مزخرف میخرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) بعدشم میره مانیتور میخره هیچکدوم اینا یس ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)تو تا بحال به کارتن محصولات اپل دس زدی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا تو خری(sm2)من که از 4.5 تا بانک دارم همشون 5 سالست.. هرچیم باشه کمتر از 4 سال نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو عادت داری به ریدن و قبول نکردن(sm2)
درست میشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm182)
اینا عجب خرین که اهنگای پاشایی رو میدن بیرون.. این اهنگ اخری چی بود اخه(sm102)معلوم نیست تو حمومی دشوری جایی خونده بود گرفتن دادن بیرون(sm3)
من که تا الان عوض نشده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]