بُریدیش؟! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بُریدیش؟! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تبریک عسیسم (sm19)نقل قول:
Narcos فصل دوم میخوام
واس فردادانلود زیرنویس انگلیسی بش چسبیده خوب نیس
واس شما چی؟ از کجا بگیرم
720p 264x Please(sm70)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هله هله جونوم (sm185)
(sm127)Amir
(sm184)
البته تو این مورد جواب نداد ولی حتما خیلی به دردم میخوره مث Tag scaner که چن ساله دارم دعات میکنم(sm51)
(sm185)هه لی لی هلی هلی هلی هلی یار دلدار پیش من چادرو بردار (sm185)هله هلی هلی هلی هلی گل گلزار پیش من چادرو بردار (sm224)جونومممممممم (sm185)
چرا دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فایل جدید که تولید میکنه اون گزینه حذف میشه...
ولی زیرنویسه باز رو فیلم چسبیده ...
آخ که میگه دوست دارم میدونی که این کار دله گناه من نیست تقصیر دله(sm48)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اون پلیری که پخش میکنی ببین قسمت زیرنویس چیزی وجود داره یا نه ..
اگه داره خاموشش کن ببین زیرنویس از بین میره یا نه ..
تو از گذشته خاطره داری
من با گذشته زندگی کردم ... (sm50)
Sandy - Ghalbe Man ( Remix ) (sm242)
پایان این رابطه غمگین بود
ما اشتباهی آرزو کردیم ... (sm50)
(sm120) هارد ssd شرکت amd هم اکنون نصب شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون داره وقتی به زبان بومی حرف میزنه میاد همه ریلیزا اینو دارن
بومی (sm2)
(sm172)تو چرا همیشه هستی (sm2)
Pooria Putak - Yadegari (sm118)
یکم بومی مشدی تف بده واسمون (sm2)
وقتی نباشی یه اسیرم تو اردوگاه کار اجباری ... (sm50)
فرار از این تاریخ تکراری ... (sm1)
حالا پرتگاهی هاااااااا (sm118)(sm2)
(sm185)سر حرفات که نموندی هی نموندی هی نموندی
منو بیراهه کشوندی هی کشوندی هی کشوندی (sm185)
رو هر چی دارم شرط میبندم
که چیزی از باختن نمیدونی ... (sm50)
به سادگی قابل تحریفه
تاریخی که بی تو رقم خورده ... (sm50)
خندوانه یه کلیپ درست کرده بود واسه عروسی سال 69 از آهنگ استاد عباس معصومی استفاده شده بود (sm2)
تا قسمت 4
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو وارد میشی و ژست ها بهم میریزه
رو تو زوم میکنن دوربین های لندن ... (sm50)
واسه من یه معجزه ای
واسه این مرد تنها ... (sm50)
روایت داریم می فرماید : بابا اسی نباید بیکار باشد (sm2) تا کشفیات بعدی حق نگهدارتان(sm2)
Muse - Uprising (sm118)
I'm gonna make you
I'm gonna break you
I'm gonna make you
A fucking psycho
A fucking psycho
A fucking psycho
Your ass belongs to me now
(sm242)
تو که از می جوانی
همه سرخوشی چه دانی
که شراب ناامیدی
چقدر خمار دارد ... (sm50)
(sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
یه زیرنویسه فقط تبلیغ سایته اولش میاد!نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون با روش شما حذف میشه
ولی اصل کاری حذف نمیشه بش چسبیده(sm1)
یافتم(sm128)دو سه تا سایت امتحان کردم واسه سایت Moviran بدون زیرنویسه حتی همون قسمتهاش...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخه فصل اول اینی که دارم بی مشکل بود خلاصه فصل دو هم بی مشکلش پیدا شد
(sm50)