acer نیست ؟ (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
acer نیست ؟ (sm2)
لپتاپ منم acer امیدوار شدم به خودم (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
..
ایده ی ریمیکس دادم به خطر (sm2) معروف شادمهر (sm120)
خطر وای به حالت اسم منو نزنی رو کاور (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کابل HDMI ورژن 2 با ساپورت 4k ..
اینم باس همراه مانیتور بگیرم ..
برو بده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیونت میسوزه معلومه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخبار بانوان هست هنوز ؟ (sm120) اعتراف کن چند تا ممه تیر کردی (sm2) سمت خدا چی ؟ (sm2) گفتم نکنه بلافاصله توبه کردی نشسته پا صحبت حاج آقا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ضمن شماره کارتم عوض نمیشه بسوز (sm150)(sm2)
احسان به دادن ادامه بده(sm2)
ی مقاله فرستادم 2.3 روز شده هنوز چیز خودشون حساب نکردن(sm2)
واقعاً حق پنالدوئه امسال توپ طلا اگه ندن حق خوری کردن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]