اتفاقا امسال حقش نیست اما به نظر من حق نیمار یا سوارز بیشتر تا مسینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اتفاقا امسال حقش نیست اما به نظر من حق نیمار یا سوارز بیشتر تا مسینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
isi ?نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتماً پیگیر باش واسه دکترا لازمه به شدت وگرنه مصاحبه تمومه
نه ولی همین علمی پژوهشیای معتبر داخلینقل قول:
isi زیاد وقت میگره تا جواب بدن به کار من نمیاد الان
نوشته طول میکشه تا جواب بدن ولی 2.3 روزه فرستادم فعلا هنوز زده ارسال شده.. ندیدن(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خیلی منتظر این فیلمم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان انتشارات اشنا نداری(sm120)
مگه نمیخوای دکترا شرکت کنی ؟ مقاله isi نداشته باشی مصاحبه ردت میکنن . خیلی مهمه . یکی از رفیقام میگفت اولین سوالی که ازش کردن همین بوده !! داخلی رو آفتابه بیگیر روش اصن قبول ندارن تو مصاحبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه چه کاری ؟ (sm120)نقل قول:
هزار و یک شب من پر از صدای تو بود
گریه ی هرشب من فقط برای تو بود
(sm50)
یک شب آتش در نیستانی فتاد ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm46)(sm181)