تو آسمان عشقم شعر تو پر میزنه (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تو آسمان عشقم شعر تو پر میزنه (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهای خانم منشی آهای خانم منشی دله دیوونه رو کشوندی تو دشت و بیابون از این ســـــــــــــــــوووو به اون سونقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفت آتش بی سبب نفروختم دعوی بی معنیت را سوختم ... (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیبا رویان چه بی رحمانه بی وفایند
نه من لیستی که از روش نمره میدن رو دیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهمترینش مقاله علمی پژوهشی هست حالا چه خارجی باشه چه ایرانی.. همین ایرانیشام دهن ادمو سرویس میکنن.. سخت میشه اکسپت گرفت
بعدم اصلا من فعلا نه زمانشو دارم که بخوام وایسم واسه اون (حداقل 6 ماه).. همین ایرانیشم 3.4 ماه طول میکشه تا جواب بدن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببینم هزینه گرفتن مجوز واسه چاپ و انتشار در حد نسخه محدود 20 تایی چقدر در میادنقل قول:
تو این سایتا دیدم تقریبا 700 تومن میشه
آخر این ناله ی سوزنده اثرها داردنقل قول:
شب تاریک فروزنده سحرها دارد
(sm50)
خوب یکم پول خرج کن یه 300 خرج کنی isi سریع ریدیفه . بعد میندازی تنگ همین داخلیا ، وقتی ببینن خیلی اثر داره رو رایشون . اینا فقط ظاهرو میبینننقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هیچ ندانم که مرا آنکه سرشتنقل قول:
از اهل بهشت کرد یا دوزخ زشت ... (sm74)
یه سر برو ساوالان که اصن کارش همین مشاوره و روانشناسی و کوفت زهر مارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیابون انقلاب روبرو دانشگاه پاساژ فروزنده