این خاله ها با پدران آینده سرزمین چه ها که نکردند (sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
این خاله ها با پدران آینده سرزمین چه ها که نکردند (sm81)
ما که هر سال بارمون میکنن از این خیابون به اون خیابون (sm120) پول بنزینو حداقل بدن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من والا چنین پولی داشتم الان 800 میدادم کتاب چاپ میکردم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون فرقی نداره من از چند تا استاد و اینا پرسیدم... گفت ی چند تا همایش اضافه تر بفرست اونجا کمبود رو جبران میکنه(sm120)
حالا انگار قبول شدم کارم لنگ همین ای اس ای(sm2)
بنجامین کلمنتین (sm50)
شله تو هوای سرد واقعا حال میده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی سطل به دست از این خیابون به اون خیابون(sm2)
چیز دیگه نمیخوای؟(sm120)
باشه حالا وقتی رفتی مصاحبه گفتن isi داری اونوقت یاد من می افتینقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ظرفیتا بیشتر شده قیبول میشی (sm120)آخه کی رو دیدی بره دکترای مشاوله بگیره (sm2)
در ستایش محمد معتمدی (My Love)
اهل کاشانم،روزگـــارم بد نیست ،
تکه نانی دارم،خــــرده هوشی،سر سوزن ذوقی
من مسلــــمانم،، قبله ام یک گل سُرخ،، جانمـــازم چشمه،مُهرم نور؛دشت سجاده ی من
من وضو با تپش پنجره ها می گیرم.در نمازم جریان دارد ماه،جریان دارد طیف.
سنگ از پشت نمازم پیداست؛همه ذرات نمارم متبلور شده است.
من نمازم را وقتی میخوانم که اذانش را باد، گفته باشد سر گلدسته ی سَرو
من نمازم را،پی"تکبیره الاحرام" علف می خوانم ."پی قد قامت" مــوج.
مرد حساب 75 تا میزنم همه بر باد میره (sm120) بعد یکی دیگه حلیم میخوره یادی هم از ما نمیکنه (sm2)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
اون برا 2 سال پیش بوده فعلا 2 سال که ظرفیت همونه(sm2)
بعدم جوری میگه ظرفیت.. 40 نفر میگیرن میشه 45
من لنگ همون 5تا بودم فقط(sm2)
درس خوندن یعنی خریت(sm120)
(sm2)نقل قول:
دستش درد نکنه(sm2)