مشکل اینه که همه فکر میکنن من طرفدار لنگی ام(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ghavam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مشکل اینه که همه فکر میکنن من طرفدار لنگی ام(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ghavam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها من برفتم فدای چیزاتون (sm19)(sm10)
بر منکرش لعنت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
3 هیچ برزیل (sm70)
با اختلاف گی ترین کاربر تاریخ باران (sm10)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوءتفاهم شد قربان جسارت نكردم داشتم ميپرسيدم چرا همتون در اين حال هستين نه اين كه مردم اينجورين همتون بعد حرفهاتون اين شكلكو استفاده كردين (sm10)
چیزت سلامت (sm19)(sm10)نقل قول:
والا ما هم دنبال راکیتیچ بودیم هم دایومار ولی مردونه گفتیم نیومدن(sm120)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته مدیونی اگه فک کنی عشق به غارسا داشتن (sm120)
شوخی کردم باو (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردم همیشه جوگیرن (sm120)
با اختلاف مردم ایران جوگیر ترین مردم دنیا (sm120)
میگن هانری گفته من همه چیزمو مدیون غارسام (sm120)نقل قول: