خب قبل از آلبوم حتما پخش میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خب قبل از آلبوم حتما پخش میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست عزیز لطفا اگه اطلاع ندارید حرفی نزنید..آقا احسان واسه ما حرفاش اثبات شدست لازم به خودنمایی ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا تاپیک شادمهره بنده هم طرفدارشم پس حرف میزنم و حرف زدنم به خودم مربوطه/نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسطوره غیرقابل پیش بینی هست. حالا اینقدر پیش بینی کنید معلومه بالاخره یکیش میگیره..9 ترک..11 ترک..نشد 16 ترک.
فقط موندم اگه طرفدارید چرا به آرتیستتون اعتماد ندارید همش میکوبونیدش...دارید یاد میدید اسطوره چطور البوم بده؟ البوم و آهنگ رو همین شادمهر به شما شناسوند
ایشالا که بترکونه نه فقط با یه آهنگ بلکه با آلبوم (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممکنه تنظیمشُ عوض کرده باشه اتفاقا تو نظرات اینستا یه نفر به همین مساله اشاره کرده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترک " بغض " تو آلبوم نباشه صلوات (sm128)
اشک من پیرهنتو تر کرده(sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیمان اگه میتونی اهنگو یه جا دیگه اپلود کن
بچه ها عجب دموی آهنگی گذاشته شادمهر. مو به تنم سیخ میشه وقتی آهنگشو میشنوم
اول اینکه دیگه حوصله کل کل و جعلولبحث رو ندارم (sm9)حالا خوبه خودت میگی تاپیک شادمهره و هر کی میاد نظرشو میگه ... دیگه یه فروم و تاپیک که این حرفا رو نداره یه زمانی اینجا رو پا بود ولی حالا ... ما هم بر حسب عادت میایم اینجا ... حالا یه خبر یا به قول بقیه پیش بینی چیزی باشه میزنیم میریم ... افتخاری هم نصیب هیچکس نمیشه ... دیگه پیرتر از این حرفا هستم واسه اینکارا ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما در مورد 9 تراک و 11 تراک : اولین بار به قول دوستان این افتخار نصیب بنده شد که حدس بزنم شادمهر داره رو آلبومش کار میکنه با 11 تراک ( اسنادشم موجوده اگه حوصله داری صفحات قبل ) حالا هم گفتم معلوم نیست تعداد تراک های تکراری چند تاست