خواهش میکنم...من اینو تو بچگی دیدم و خاطره بدی ساخته واسمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خواهش میکنم...من اینو تو بچگی دیدم و خاطره بدی ساخته واسمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا جمع کن فوتبالو (sm2)
تیم فقط بارسلونا اون زمانی که ریوالدو توش بود ماردونا توش بود این رونالدینهو هم بد نبود.
بقیه را باید ریخت تو آشغالی
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرمنده داداش گلم نمیخواستم ناراحتت کنم سهند جان مشکلی نیست وجودت را عشقه (sm127)
منم میگیرم حتما...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)آنتن میلادیاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیگنال قطع شد از آنتن دراومدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا از این مدل فیلمها خوشم نمیادنقل قول:
داوید لوییز نامردنقل قول:
چرا باید به لیورپول گل بزنه (sm102)
میلاد مسعود چی میگه(sm120)