قربون اون زبان و ادبیات فارسیت بشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
قربون اون زبان و ادبیات فارسیت بشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معاون بهداشت "وزارت بهداشت" با اعلام مرگ ۳۶ نفر بر اثر ابتلا به بیماری آنفلوانزا در ایران، پیشبینی کرد که بعد از کرمان، دو استان کرمانشاه و آذربایجان شرقی نیز درگیر این بیماری شوند.
(sm25)
ها.. از صبح که بیدار شدم به زور صفحه باز میکنه.. بیشتر سایتا رو که اصن نمیاره(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث به دوست دختر من نگاه نکن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ عمورضا اومد
سوغاتی خانم هایده رو با گیتار خونده
(sm74)اینم دفه اخرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با چه بغضی میخونه (sm81)
قربون اون پرپاچش بشم تو نگاه نکن این عکسو خودم قبل س.ک س گرفتم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74) یه روز بشه دو تایی اینارو هم برداریم بریم ساحل بازینقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی الان اگه من این عکس رو گذاشته بود هم پاک میکردی هم بن میکردی (sm2)