بالاخره یه چیزایی داره که تعدیل میکنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بالاخره یه چیزایی داره که تعدیل میکنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شنیدی تو اون فایلت به کیارستمی گفت گوسفند ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوباره که نقلتو خوندم متوجه شدم گویا با من بودی 37 دقیقه رو لاشی (sm2)
(sm2)نقل قول:
جدی؟(sm77)
نه متاسفانه متوجه نشدم(sm120)
فقط یه تیکه درباره ی مورچه و فیلم منگلی شنیدم نفهمیدم کدوم فیلمُ میگه(sm120)
ولی خدایی نفهمیدم واسه چی از اخراجیها خوشش اومده بود؟(sm54)
ها اکبر فهمیدم کجا میگی...انقلاب و ضد انقلاب ....نقل قول:
ولی قبول ندارم ...90% مردم ایران انقلابی بودن و الان پشیمونن(sm2)
ها همون موقعا گفت فک کنم واضح نبود ولی گفت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به اخراجی ها نیم ستاره (از 4) دادم و به اندازه ی یک ستاره تعریف کردم ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط به خاطر سکانس بشین پاشو نیم ستاره ....
بقیه ی فیلم های ده نمکی بی ارزش است(sm120)
اخراجی ها 1 خوبه کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوم بد نیس
3 فاجعه س
فقط 1 رو خوشش اومده بود اونم در حد نیم (sm2)
الان با توجه به این بحثهایی که شده قائل به نقد فرمالیستی هستید یا نقد محتوایی؟
فراستی: من مسلما مخالف نقد محتوایی هستم. 20 سالها است که مکتوب و نزدیک 3 سال است شفاهی میگویم اگر فرم وجود نداشته باشد، محتوا وجود ندارد. یعنی آن ایدهای که در مغز تو است محتوا نیست. آن قبل از اثر است قبل از اینکه اثر راه بیفتد .عقلی است که به خیال و به حس تبدیل میشود و بعد با فرم به من منتقل میشود.
اکبر خوندی؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)