دیشب خواب دیدم برزیل 3 1 برد! ریوالدو هم بازی میکرد (sm77)(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
دیشب خواب دیدم برزیل 3 1 برد! ریوالدو هم بازی میکرد (sm77)(sm120)
با اختلاف بهترین جمله ی یک رئالی در تاریخ باران(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فابرگاس هم ساخته لاماسیاس(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بر منکر بودن لاماسیایی اینیستا و بوسکتس و والدز لعنت ولی فابرگاس (sm120)16 سالگی ارسنال (sm120)
غذا چی خورده بودی ؟(sm120)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm121)(sm10)
با اختلاف انتی مافیایی بودن ترین اردشیر(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
من دیشب خواب دیدم دارم با یکی دعوا میکنم زیر مشت و لگدش بودم یدفعه دیدم صدا اومد فهمیدم از تخت افتادم پایین (sm120)نقل قول:
سلام به همگی
حاج آقا امام هنوز حلول ماهو ندیده؟(sm30)
با اختلاف بهترین دیالوگ تاریخ (sm120)
ربیت (امینم) : تا حالا فکر کردی کی میشه که آدم میگه:
"ریدم به این زندگی" ؟!
- آره، 7:30 دقیقه صبح ... (sm120)(sm30)
8 Mile