بیخیال داش احسان بذار خوش باشندنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بیخیال داش احسان بذار خوش باشندنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دیگه اینگونه ادبیات باعث بروز جنجال و جعلولبحث میشه (sm120) همون بیخیال کافیه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم حدس میزنم این دمو تنظیم جدید وارث باشه
والا منم پیرم قصدمم جر و بحث نیست...تو این فروم ها هم مو سفید کردم کاملا هم میدونم چیزی نصیب کسی نمیشه جز یه خروار خاطره...نقل قول:
با خبرهایی هم که میزاری مشکلی ندارم خیلی هم خوبه..استفاده میکنم خودم....اگرم نقل قول کردم حرفتو چون آلبومی که هنوز نیومده کوبونده میشه تو حرفاتون ما هم تعصب داریم دیگه......نگرانه وارثیم...این چه البومیه...البوم نده بهتره/ یکم اعتماد و امید هم خوبه
مخلصیم
من نگفتم چه آلبومیه و ... هنوز که نشنیدیم قضاوت کنیم ؟ گفتنم نگران آهنگ وارث هستم به خاطر اینکه شعرای ایوبی ریتم نداره همین ! نظر شخصیمو گفتم ... هیچوقت هم نگفتم آلبوم نده بهتره ! واسه چی آلبوم نده ؟! خوب حداقل 5 تا آهنگ جدید داره آلبوم ! ... همیشه هم گفتم چیزی معلوم نیست و تعداد تراک های تکراری معلوم نیست ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موفق باشی
(sm101)
کاش آهنگ بازی تو آلبوم باشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برادر چرا اینقد حاشیه درست می کنی؟نقل قول:
باور کن هیچ نیازی به پیشبینی های تمام غلطت نیست
بذار فروم بی حاشیه حرکت کنه
بیست بار خداحافظی کردی باز برگشتی و از دوباره روز از نو
بگذر از این داستانهات
ببین من نه دیگه وقتشو دارم نه حوصله که جواب تو رو بدم پس لطفاً ببندنقل قول:
نوشته اصلی توسط no one [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]