اره ندیدی تو سایتا لپ تاپ میذارن هاردشون 7200نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اره ندیدی تو سایتا لپ تاپ میذارن هاردشون 7200نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقت نکردم زیاد لب تاب و اینا نیگاه نمیکنم .. ولی باید یه دونه بگیرم پولدار بشم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)دیگه چیزی نمیگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به پا نفخ معده همراه باد به ما تحتت فشار نیاره صدا تولید کنی (sm2) مورد داشتیم صلوات هم فرستادن زیر وزنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماجرای لباس تیم ملی : (sm120)
یارو رفته گفته لباس سفید میخوایم واسه تیم ملی ، گفتن نمیشه کشورتون کپی رایت نداره ، اون یارو هم گفته پول چیه بابا ما پول میدیم ، امام جماعت آدیداس (sm77)(sm120) بعد گفتن ته انبار لباس فصل قبل رئال هست ما هم تولید نکردیم بنگلادش منگلادش بوده ، یارو گفته اشکال نداره همینم از سرمون زیاده (sm120) بعد گفتن طرح بدین چاپ بزنیم لوگو بزنیم ، باز هم گفت نمیخواد بابا اصغر مارک زن داریم تو منیریه سه سوت مارک مینداره رئیس آدیداس هم نمیتونه تشخیص بده (sm120)
اما اوج سسخلی آقایون اونجاست که پلنگ آفریفایی زدن رو لباس ، یه خط اشک هم زدن که یوزش ایرانی بشه (sm120)
راست میگه (sm2)قیافه م نداره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
چه کردی باخودت سالار پردرخون؟! ...خودت بنویس!
چه کردی با خودت سردار سردربر؟!... خودت بنگر!
«موذّن زاده» دارد در عزایت نوحه می خواند...
چه کردی باخودت شاه شبیخون خورده ی پرپر؟!
هم از رویای در شریان ما کابوس جریان یافت
هم از «خون جوانان وطن» خرزهره غلیان کرد
سیاووش جوانمرگ من از آتش تخلّف کن
که از خون تو خواهد رست ده سودابه ی دیگر
جگرخون شهید من! اگر آتش نمی یابی
بیا و لقمه ی سگ کن که می دانی و می دانم
جگرگاه جوانت را اگر درخاک بگذارند
نود هند جگرخوار از مزارت بر می آرد سر
به این نوکیسه ها دل خوش نکن وقتی که می بینی
به غیر از کندن گور برادر برنمی آیند...
مونّث یا مذّکر تخمه ی قابیل قابیل است..
بزرگ سر به باد من! از این نایاوران بگذر!!
«موذّن زاده » دارد بر مزارم اوج می گیرد...
من از شهنامه ها چیزی که فهمیدم همین قدر است:
به خاطرخواهی سودابه ها دلخوش شدن بد بود
برادرخوانده ی مشتی برادرکش شدن بدتر...
چه کردی با خودت سالار پردر خون؟!! تماشاکن!
شاعر:علی اکبر یاغی تبار
(sm74)
شعر اصلی چنگیز ..
دوره این ماه شاتل تموم شده... میخوام سرویس جدید با سرعت پایین تر بگیرم... چیکار کنم؟! هر چقد میگردم تو سایتش نیست...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط سرویسای بالاتر از سرویس خودمو میتونم انتخاب کنم؟! نمیتونم بیام پایین؟! (sm25)
لینکشو بده منم ببینمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم سیامک عباسیو نیم ساعت پیش زدم
لینک چیو بدم؟! از تو مای شاتله...نقل قول:
خدمات مشترکین -----> تغییر سرویس اینترنت
متاسفانه در حال حاضر هیچ سرویسی در مرکز شما ارائه نمی گردد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm138)
(sm170)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی دستم به تمبونت چیکار کنم؟! (sm74)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم مگه اولین بارته که ریشارژ میکنی؟! (sm120)نقل قول:
آره اولین باره من فعلا نت دارم ... ولی خب این تموم بشه یعنی نمیتونم سرویس بگیرم ؟! (sm138)نقل قول:
خدمات مشترکین ----> تمدید سرویسنقل قول:
برو اینجا ببین (sm120)
اینجام رفتم چیزی نداره .. فقط فاکتور این سرویسی که گرفتم رو نشون میدهنقل قول:
چن روز مونده تا اتمام سرویست؟! (sm120)نقل قول:
آلبوم سیامک عباسی 7 تا ترک جدید داره 6 تا قدیمی (sm120)
سیامک عباسی لو رفته شی شده اومد یه هو ..
مثل آلبوم پارو محسن
نقل قول:
یه زنگ بزن
2 تا ترک دان کردم ببینم چطوره ترافیک ندارم ..
10 ماه (sm2)نقل قول:
(sm2)سینجول من 140 گیگ دارم میخوای برات اس مس کنم
3 گیگ بده به من (sm2)نقل قول:
فلسفه های پوچ ترک 7 خیلی خوبه ..
(sm2)گمشو تو فقط چورن دان میکنینقل قول:
حال کنین چقد حس قوی دارم رو اسم آهنگا 2 تا ترک دان کردم یکیش فک کنم اصا بهترین ترک آلبومش باشه .. :l
نقل قول:
میشه انتقال داد !?؟! (sm74)
اینو ببینید می خواد بزنه رو دست چاوشی
چه شد چه شد پايان قفس
چه شد چه شد نورِ مقدس ... (sm50)
نه اونارو جمع میکنم هفته ای یه بار یه دونه 3 ساعته میگیرم 30 گیگ میزنم (sm2) (sm51)نقل قول:
البته زیاد نباشه مثلا 1 گیگ اینا باشه با شاتل میگیرم (sm2)دیگه دانلودام تموم شده چیزی دانلود ندارم ازونا (sm2)
ترک 7 خیلی خوب بود درکه باقیو دان کنیم .. :l
(sm50)Narcos خیلی خوبه بازم سریال معرفی کنین (sm51)