[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این گوشی رو تو این هفته احتمالا اوکیش کنم (sm173)
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این گوشی رو تو این هفته احتمالا اوکیش کنم (sm173)
باز دلم پر خونه امشب چشم من گریونه امشب (sm50)
(sm50)
(sm50)
همش احساس می کنم فردا جمعس (sm54)
تکرارِ لحظه های رفتنت ،
هر لحظه مرا می شکند ،
غروب می آورد برایم ،
جمعه می شود حالم ...(sm50)
منم فک می کردم امروز جمعه ست (sm50)
07 - Morning Cup
... (sm50)
یاران موافق ،
علیرضا قربانی ،
جام صبوحی ،
آلبوم فروغ ..
پلی کنید ... (sm50)(sm176)
آه من ذره و خورشید لقایی تو مرا
بیمار غمم عین دوایی تو مرا
بی بال و پرن در پی تو می پرم
من کَه شده ام چو کهربایی تو مرا
(sm50)
چه صدایی داره (sm178)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
زیاد آلبومش به دلم نچسبید بعضی هاش قشنگه اونا رو که دوتایی خوندند خرابش کرده خودش میخوند بهتر بود من اگر رای بدم نه میگم ضعیف نه خوب نمره متوسط میدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برعکس شما من از آلبوم راضی بودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
ممد حسین رمانتیک (sm2)
(sm222)(sm90) (sm2)
دو ذلفونت بود تار ربابم
چه می خواهی از این حال خرابم
تو که با مو سر یاری نداری
چرا هر نیمه شو آیی به خوابم(sm74)
(sm89)(sm142)
می گفت : ده سال هر روز راه دوا خونه ها رو ترک موتور گریه کرده . . . (sm50)
سه سال راه دانش رو پیاده به یاد مرضیه . . . (sm74)
خواستن یه طرفه . . . (sm172)
هادی صبح یا فردا حوصله داشتم ، می خوام یه متن به نویسم در مورد سانسور
کانال منو تو روی فیلمای قدیمی . . . بذارم توی تاپیکش . . .
نظرت چیه !؟
دیوثا معلوم نیست چرا سانسور می کنن جاهای اصل کاری یِ فیلم رو . . . (sm50)
من دستام بوی پارگی فشار میده رو تن زنجیر ... (sm50)
من دستام بوی پارگی فشار میده رو تن زنجیر ... (sm172)
من دستام بوی پارگی فشار میده رو تن زنجیر ... (sm25)
من دستام بوی پارگی فشار میده رو تن زنجیر ... (sm27)
آره بنویس منم خیلی ضد حال می خورم سانسور داره تمام فیلم هاش بالای 10 دقیقه .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا سیاست دارن میدونن کیفیت خوب رو پخش می کنن در عوض سانسور می کنن که شاید سوئ استفاده نشه روی این آثار ..
یا ... نمیدونم
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معلومه که سانسور میکنن پسرم میبینه فیلم ها را باید سانسور کنن صحنه های بد دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اصلا ربطی به صحنه ی بد نداره بعضی از صحنه ها رو حذف میکنن
طرف جنازه زنشو گرفته روی دوش داره میبره توی مسجد مردم میان جمع میشن . اینو کلا حذف کرده کجاش صحنه ی بده
یعنی دقیقا اصلی ترین جای فیلم
لذت دیدن فیلم به کامل بودنشه
(sm55)نقل قول:
ساسان کجا رفته ؟
عزیزم نسل جدید دست من و تو رو از پشت می بندن . این که حالا یه زن و مرد همدیگه رو بغل بگیرن یا اصن بخوابن با هم صحنه ی بد نمیشه که نشون نمیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ASHKAN0936 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینکه موضوع یه فیلم دوست داشتن باشه با همین چیزا فیلم معنی پیدا میکنه نه مثل فیلم های جدید ایرانی مذخرف که فقط یه مشت حرفای خاله زنک بازی .
نمیشه گفت صحنه ی بعد فقط بعضی از خانواده ها حالا برای بچه هاشون مخصوصا دختر کم سن و سال خوب نیست .
می ارزو
می دل خوشی
آورین .. آوریننقل قول:
کلا بیشتر فیلم هایی که دیدم صحنه در آوردن لباس بوده و اینکه ل.خ.ت میشن سانسور کنن برای بچه ها مناسب نیست (sm25)نقل قول: