تراشتگن , آدریانو , بارترا , ورمائلن , آلبا , راکیتیچ , سامپر , کاپتیوم , مسی , ساندرو و منیر الحدادی
:|
نمایش نسخه قابل چاپ
تراشتگن , آدریانو , بارترا , ورمائلن , آلبا , راکیتیچ , سامپر , کاپتیوم , مسی , ساندرو و منیر الحدادی
:|
ترکیب رسما مسی با بچه هاست (sm120)
دیدی فیلمو؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من چند ماه پیش نگاه کردم بد نیست معمولیه ولی ارزش نگاه کردن داره موضوع جالبیه زن و شوهر هر دو دوست پسر و دوست دخترشون خونه به صرف شام دعوت کردن جالبه هردوتا هم راضی هستن (sm120)
دیوث تو دیگه دی جی شدی الان باید مثل ادم حرف بزنی کاری نکن از پشت مانیتور ک.یرمو بکنم تو دهنت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چه طرز صحبت کردن مثلا من الان هم مدیر برنامه ایشون هستم و هم مدیر برنامه اوشون با هم مهربون باشید (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم کلد پلی (sm19)
همخونه ی قلبت سوتفاهم بود حتی نفهمیدی این یک توهم بود
احساسم کشتی دیگه نمیخندم باز اومدی اما نه دل نمیبندم ...
الی اینو ببین
Bone Tomahawk 2015
فیلم بدی نیست ارزش دیدن داره
وقتی تو غار طرف رو میکشن جالبه از داعش وحشیترن اینها(sm2)
نه همچین (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای صبح شب نشینان جانم به طافت آمد ... (sm181)