جدیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
جدیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به کشتکار هم امید دارم زیاد (sm98)
س برا سورپرایزه که افتاده ؟(sm2)
یه مطلب نوشتم در مورد اهنگای امام رضا. تو عمرم هیچوقت انقد چیز مالی نکرده بودم (sm120)
مطلب مینویسم میدم یکی از معتبرترین خبرگزاری های موسیقی، سردبیر به اسم خودش میزنه(sm25)
بی پولیه دیگه (sm25)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه خودمم نمیدونم چی میگه اون اونجا (sm120)نقل قول:
(sm36)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید ش بوده (اشاره به شهاب اکبری) (sm2)نقل قول:
تصحیح می کنم. موسیقیش اضافه ستنقل قول:
بکش بیرون انصافن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]