(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مزدک با اختلاف نچسب ترین گزارشگر تاریخ صدا وسیما (sm120)ادا تنگا رو درمیاره (sm120)
قیافه مظلومانه ای داره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرفدار ایتالیا هم هست(sm120)
من برم نون بگیرم (sm2)
از همین الان باید تمرین کنم (sm120)
282 امتیاز نفر اول(sm120)
ناامید شدم(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آشغالارم ببر كه ديگه همه چي تموم شي(sm30)
اونم آره (sm120)نقل قول:
دنيا كرايه منو رضا صادقيو حساب كن ما همین جا پياده ميشيم (sm120)
اون ميخواست مجاني پياده شه(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همش میگه ملاحظه فرمودید(sm70)نقل قول: