بارونی ام همیشه پشت شیشه ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
بارونی ام همیشه پشت شیشه ... (sm50)
سینجول میخوای تا 1 گیگ بدم بت (sm120)
(sm148)Stranger Things
چه کنم با چی بگم عقدة دل رو پیش کی خالی کنم
دردمو با چه زبون به این و اون حالی کنم
(sm50)
از غم دوری او همدم پیمانه شدم
همچو شبگرد غزل خون سوی میخانه شدم
(sm50)
ساقیا وای وای وای وای (sm2)
(sm74)
خدا خیرتون بده واقعا (sm50) دمتون گرم (sm127)
عجب آلبومیه .. کیفیتش خیلی خوبه .. (sm50)اینو من با 128 مذخرف داشتم ولی امروز Wav (sm10)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)(sm81)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آلبومو گرفتم از بس قشنگ و باکیفیته هی آدم دوست داره پلی کنه پشت سر هم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ سفر .. (sm81)
سفر کردم که از یادم بری، دیدم نمیشه
آخه عشق یه عاشق با ندیدن کم نمیشه
غم دور از تو موندن، یه بی بال و پرم کرد
نرفت از یاد من عشق، سفر عاشق ترم کرد
(sm50)
(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(s m81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm8 1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قشنگ بوده تا ترک 3 البوم سیامک عباسی
کدوم آهنگاش تکراریه ؟
آلبوم «دیده بیدار» با صدای فرمان فتحعلیان 25 شهریور (sm118)
یا ابر فرض (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم سیامک عباسی خوب و قابل تحمل است ...
مقوا نیست
ترک 12 (sm50)
مقوا نیست ...
دریاچه ی نمک ... (sm50)
(sm101)
شادمهر اهنگ جدیدشو رو نمایی کرد
میلادکم آلبوم سیامک تو برنامت هست فردا بگیری و بفرستی؟! (sm10) اگه نه که همینو الان دان کنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گیتار الکتریک اخر اهنگ دچار سیامک عباسی (sm118)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
فکر نکنم برسم برم - همینو بگیر برهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوکی (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید من بعدا گرفتم (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گاهی مسیر جاده به بن بست می رود
گاهی تمام حادثه از دست می رود
گاهی همان کسی که دم از عقل می زند ،
در راه هوشیاری خود ، مست می رود
گاهی غریبه ای که به سختی به دل نشست ،
وقتی که قلبِ خون شده بشکست ، می رود
اول ، اگرچه با سخن از عشق آمده
آخر ، خلاف آنچه که گفته ست ، می رود
وای از غرور تازه به دوران رسیده ای ،
وقتی میان طایفه ای پست می رود
هرچند مضحک است و پر از خنده های تلخ ،
بر ما هر آنچه لایقمان هست ، می رود
گاهی کسی نشسته که غوغا به پا کند
وقتی غبار معرکه بنشست ، می رود
اینجا یکی برای خودش حکم می دهد
آن دیگری همیشه به پیوست می رود
بیراهه ها به مقصد خود ، ساده می رسند
اما مسیر جاده به بن بست می رود ... (sm50)
دکتر افشین یدالهی ...
(sm27)
آلبوم سیامک عباسی رو لطفا Wave بزارین (sm59)
محمد حسینی مثله سعدی حرف های شوریده ای می زنه .
ولی سوالاتِ جدی ای رو مطرح می کنه ! فقط سوال !
خطر ناک ترین کارِ دنیا در معادن و صنایع نفتی نیست ! خطر ناک ترین کارِ دنیا " سوال پرسیدن " است !
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
Free State of Jones 2016
(sm118)
(sm50)
(sm2)
(sm70)
(sm70) حسود
دلم گرفت ای هم نفس
پرم شکست تو این قفس
(sm50)
رو آسمونا بنویس نای پریدن دیگه نیست
تو چشمای قاصدکا شوق رسیدن دیگه نیست