چی باعث شده گوشه گیری بگو
چرا از چشام دیگه سیری بگو
عشق من ...
نمایش نسخه قابل چاپ
چی باعث شده گوشه گیری بگو
چرا از چشام دیگه سیری بگو
عشق من ...
چی باعث شده حالت اینجوریه
تمام غمت از غم دوری
عشق من ...
تو این اتاق تنگ و دلگیرم
تا باقی عمرم یه جور سر شه
من از خودم فاصله میگیرم
دیوار هی نزدیک تر میشه
(sm50)
آهای مخاطب خاص ، اجازه دست شماست (sm50)
از خیالشم میترسم که ببینمت کناره
یه کسی که تا دلش خواست سر رو شونه هات بزاره
(sm81)
(sm19) هستم خدمتتون...نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلکم دیدی جوونیت چجوری با غصه سر شد
بهترین شبای عمرم توی تنهایی سحر شد
(sm81)
جووون فانتزیای جدید تو راهه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاقا شیرنی ما یادت نره ، هر کاری کردی کردی (sm70)
مرسی میلاد (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم میگوشمش ، ولی خوشم نمیاد کاراشونو دست هر کسی میدن (sm172)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین جانمی تو (sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عازی تو مگه دوس دختر داشتی؟ (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدا بشم (sm10)
نقل قول:
کم کم دیگه بر و بچ پیداشون میشه ، کلا چیزی که من اینجا یاد گرفتم اینه که بچه هایی که روزه میگیرن کلا روزا خواب هستن ، واسه همون تو ماه رمضون کلا اینجا روزا خلوته فقط ما سه چهار نفر هستیم
نقل قول:
والا بیدار که بودم کار داشتم یه کمی (sm54)
دلکم دیدی دروغه دیدی تنهات گذاشت
دیدی ضرب المثل دل به دل راه نداشت
(sm81)
(خانم منشی) یهویی عزیز دلم شدی ، یهویی تو هم کسم شدی ، یهویی مهرت به دلم نشست ، یهویی خود نفسم شدی (sm118)