تجربه کن ... فکر کنم تلفیق پیانو و ویولن(sm118)(sm118)(sm118)(sm118)(sm118)
نمایش نسخه قابل چاپ
تجربه کن ... فکر کنم تلفیق پیانو و ویولن(sm118)(sm118)(sm118)(sm118)(sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انتها اگه اینستا داری بیا همکاری
اگه یادت باشه من یک سال پیش بهت گفتم به گوشش برسوننقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون موقع هنوز خبری از این تنظیم کننده های درپیت هم نبود
مگه حرف گوش میده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدون شوخی یکم فشار بیارین که دل بده به کار ... الان حتماً سه تا آهنگ اضافه میکنه به آلبوم حداقل ملودی و تنظیم از خودش باشه ... از این شعرای خزعبل با این ملودی های در پیت چیزی در نمیاد مگر اینکه یکم خلاقیت شادمهر یکاری کنه ... حتی بزنه کاور کنه از اینا بهتره
ولی مطمئن باش سه ترک قدیمی هم تو البوم میزاره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا (sm2) هر روز یه چیز میگه مثه اینکه سنگین شده (sm2)با آرمین کچل میشینن هر شب برنامه ریزی میکنن صبح عوض میکنن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر هفته ی دیگه : کارای آلبوم خوب پیش میره تصمیم گرفتیم چند تا تراک که قبلاً پخش شده رو دوباره خودم تنظیم کنم و با تنظیم جدید در آلبوم قرار میگیره .ویدئوها هم دوباره ساخته میشن(sm2)
اتفاقا کاملا زرنگه دقیقا نگاه کنی بعد انتقاد از هر چیزی سعی میکنه جواب اون انتقاد رو بده هر چند ....(sm2)نقل قول:
دمش گرم شادمهر. .. خیلی خوبه ک نشسته نظرات را خونده و تصمیم گرفته همه آهنگ های آلبوم جدید باشند..من چند روز پیش گفتم ک باید بریم اینستاگرام و فشار بیاریم تا نظر شادمهر عوض بشه ک خدا را شکر عوض شد(sm118)
شاید باورت نشه ولی من بشخصه ۵۰٪تا ثیر داشتم رو این تصمیم شادمهر :))) هر پستی میزاشت بلافاصله شادمهرو زیرش منشن میکردم و میگفتم اهنگ تکراری نزاره.نقل قول:
اره باید الانم شروع کنیم بگیم بشین خودت بساز و تنظیم کن