مال هر قبرستونی من با ایناش چیکا دارم میگم بوقشو اون زدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مال هر قبرستونی من با ایناش چیکا دارم میگم بوقشو اون زدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وا نشد بعدشم یک دقیقه صبر کنی زیپ میکردی میزدی اینجا ای کیونقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به مرگم راضی ام اما نمی آید اجل
بخت بد بین
بخت بد بین از اجل هم ناز می باید کشید..
(sm50)
کمکم کن
کمکم کن
نزار اینجا بمونم
- (sm50)
یکی پیدا نشد این نرم افزارو گیر بیاره ما که 8 دلارم ارزش نداشتیم برای بعضیا (sm172)
این بود؟؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا میگم خیلی سال پیش بود اصن مغزم جواب نمیده اینکه مال بتمنه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زدی تو کار فیلمای بونوئل (sm132)نقل قول:
ملک الموتو ندیدی هنوز؟؟
اره این بتمن برتونهنقل قول:
نمیدونم حالا باز میگردم ببینم همچین صحنه ای کجا یافت میشه