اینا به درد نمیخوره ویسکی اسکاچ چنده ؟؟؟؟ (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
اینا به درد نمیخوره ویسکی اسکاچ چنده ؟؟؟؟ (sm2)
باید برای انواع ویسکی و کونیاک هم از ستاد یه درخواست استعلام بکنیم نرخ مصوب اینام هر چه زودتر اعلام بشه (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون، فکر میکنم سایه این غزل رو تو رثای نیما برای شهریار گفته.
فقط مارتینی (sm184)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از صبه دارم فش شون میدم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از20 بالاتر نمیره سرعتم
100درصد بخاطر 48 تومه.میخان ملت چیزی دان نکنن.تا جهنم نرن
(sm172)
دیجیتالم کجا بود
وی پی اسم کجا بود
(sm172)
روزی لنگ هزار تومنم.سرمو میندازم پایین.از خونه برمیدارم.(sm172)
هیچی باقی نیست ازم
قطره های آخره
خاک تشنه همینم
داره همراش میبره
خشک میشم
تموم میشم
فردا که خورشید بیاد
شن جامو پر میکنه که بیاره دست باد.
(sm50)
از دیروز صبح ریده شد .. برا من 1 ساعت میشه سرعتش خوب شد دوبارهنقل قول:
ای همه گلهای از سرما کبود
خنده هاتان را که از غم ها ربود (sm50)