(sm70)ای بابا قهر نکنین
من طرف علیرضا هستم
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)ای بابا قهر نکنین
من طرف علیرضا هستم
قطعا این یه حرف غلطهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به هزار و یک دلیل
مم ترین دلیل ذات آدمیه خدا تو رو یجور آفریده که مطمئن باش هر چند دفعه بخای میتونی عاشق بشی هر دفعه هم بیشتر از قبل
شاید یبار عاشق بشی بعد جدا بشی و تنها باشی میگی مطمئنم هیچ عشقی اون نمیشه اما فقط کافیه یه ادم بهتر از اون پیدا کنی که قطعا همیشه وجود داره دیگه اونو راحت فراموش می کنی
این دست من و تو نیست خاصیت هر ادمیه
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا مثل بچه ها قهر میکنی حالا (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خخخ(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
من تو فکر این 31 واحد وامونده ـم تموم شه برم خدمت بیام ببینم چه گلی باس به سرم بگیرم (sm25)
کاش تابستون اولی هم کلاس میگرفتم 7نرمه نموم میکردم
باو من قصد بدی نداشتم(sm54)
(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)
(sm70) قد یه لنگ شیشه پاک کن بیشتر ندارم (sm2)نقل قول:
دایورت کن بابا (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]