عرض کنید(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
عرض کنید(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرمت هارو خیلی راحت میشکنید شما و یکمم به دور از ادب برخورد میکنید توی حرف زدنتون...
عرض شود ،بحث اینجا نداریما{تاپیک شادی } (sm142) نمی خندونیم کسی را طوری نیست !!! حداقل باعث آزار و ناراحتی کسی نشویم (sm19)
عزیز ناراحت نشو ، میبینی از یه حرف من چقدر نارحت شدی ، شوخی یا حرفی وقتی ناجور میشه دیگران هم همینطور ناراحت میشن ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیزی که برای خودت نمیپسندی ، برای دیگران هم نپسند (sm10)
از ما دلگیر نشو ، گفتیم که کسی رو دلگیر نکنی (sm10)
الان مثلا منظورتون از کپی کردن امضای من از یه فروم دیگه چی بود؟
والا اینجا هر کی هر چی میخاد میگه تا ما یه زری میزنیم همه چکش میکنن تو سرموننقل قول:
اونا میگن شوخیه ما میگیم بی ادبی نمیدونم والا
خیلیم خوب ، هر چی مادر عروس بگه (sm70)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این اگه قوز نداشت ، زن برگزیده من بود ؛ همه چی تکمیل قوز خراب کردِ ، تف به این شانس (sm70)نقل قول:
امضا از کجا اون عکسو الان یکی از لاین فرستاد برام نمیدونم چی میگی؟نقل قول: