در حال حاظر فقط فریدون
نمایش نسخه قابل چاپ
در حال حاظر فقط فریدون
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر (sm3)
این چجور وکال گیری بود اخه انگار رفته بود دستشویی استدیو داشت میخوند (sm3)
ریده
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردیونم عالی نبود خوب بود فقط فعلا پارو پرچم داره (sm50)
کو؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نفهمیدم میگی برا چی اونبار کم شد ؟ خب ده هزار تا کم شد یدفعه کم شد بعد گفتم چرا گفتی میخام همه رو کم کنم خسته شدم ولی ظاهرا فقط من کم شد (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فریدون 5 تا آهنگ خوب دارهنقل قول:
رضا یزدانی 2 تا
چی کونقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)