مساحت مهم نیست عمقش مهمه .عمق دل بچه های اینجا خیلی زیاده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مساحت مهم نیست عمقش مهمه .عمق دل بچه های اینجا خیلی زیاده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انصافا خودش چقدر سر به سر بچه ها گذاشت چرا اونا ناراحت نشدننقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی از این بدترشو بهش گفت ...
احترامتو نگه دارنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر (sm127)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر از محمد گری خبری هم داری.
Mahdi پخ داری بخون (sm127)
چی بگم والا این روزا همه غیرقابل پیشبینی شدن (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بس کنید جان من
مهدی بابا بیخیال امیر شوخی میکنه (sm111)
الی ببین چه داستانی درست کردی واسمون ها (sm50)
همیشه میگم یه سری خط قرمز رو رعایت کنین واسه همین چیزاست دیگه!!
فشار زندگی زیاده بچه ها هیچکدوم آینده ای ندارن
کسایی هم رفتن یر کار با حقوق های اندک خیال میکنن شاغل هستن در واقع بیکارن
امنیت روانی نداره کسی تو این جامعه(sm50)
یه زمانی اسیدپاشی غیرطبیعی بود الان اگه صفحه حوادث باز کنی اسیدپاشی نبینی باید تعجب کنی
سرریز شده سر ریز
ببین امیر تو خودت ادم منصفی هستینقل قول:
باشه من بد گفتم
ولی پست های اونم ببین
پخ دادم ازش معذرت خواستم
ولی دارین یک طرفه قضاوت میکنین
جان امیر؟؟ (sm70)نقل قول: