چشم داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چشم داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم خوبی بود ....ولی یه کم انتظار بالایی داشتم با توجه به تعریفایی که ازش میشه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازیا هم با توجه به تیم کاملا آماتور فیلم خوب بود ....پسر بچه هم به قول استاد لطف فیلم(sm70)
نقد استاد هم دیدم ....خیلی وارد جزئیات شده و با اینکه قبول دارم خیلی برام مهم نیست اون جنبه هاش
فقط یه جایی گفت که وقتی رها میکنه گشتنُ ما باهاش همراه نمیشیم و فک نمیکنیم کاملا مستاصل شده که قبولش دارم
سکانس دزدی آخر و فشردن دست پسر دوس داشتم ....
از همه مهم تر مضمونش بود که به نظرم خیلی خوب بود (sm50)
vhs دارم(sm70)من به عمرم آهنگ های این بانوی بزرگ رُ گوش نکردم متاسفانه(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط k@mbiz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
این سایت بهترین سایت موزیک تو هر سایت دیگه ای و دوست دارم بهتر باشه اگه بخدا دست به دست هم بدیم بخدا که میتونیم الان همین تایپیک بانو هایده مطمعنم همتون موزیک ویدیو ازشون دارید بیاید اپلو کنید خوب مگه چی میشه؟ مگه چقدر وقت میبره؟؟
دهنت سرویسنقل قول:
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
اهوم فیلم بدی نبود ولی این نقدایی که روش رفته هم یکم مهربون بودن و گاهی زیاده روی کردن!نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازیا و پسره رو موافقم! سکانس اخرشم خیلی خوب بود
اره نقدم خوندم و بیشترشُ موافقم باهاش...
مضمونم که خب خوب بود...حالا چقدر موفق بود و نبود تو رساندن بحث هست ولی خب در مجموع فیلم خوبی بود!(sm50)
اکبر کجا رفت؟(sm178)
هستم بد نبود (sm50)2- 2.5نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد فیلم یاد امبرتو دی افتادم بعد رفتم دیدم جفتش برا یه نفره در حد همون بود شاید یه کم بهتر اونم به خاطر همون بچه و لحظه آخرش
(sm51)