(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گریه نکن ستاره ی من یه روز تموم میشه فاصله ها ... (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوس دخدر نداشتم
نخوردم نون گندم دیدم دست مردم (sm30) از زبون شماها بود دیگه (sm30)
قربونت ♡
من ماه رمضون و غیر ماه رمضون نداره،کلا زیاد نمیخوابم : (
چیکار داشتی!!! هان!!(sm142)
امروز که مغازه تعطیلِ ،پس چیکار میکردی!!
نشد ... (sm172)
من که تعطیل نبودم از 8:30 تا 1:30 و از 3 تا 6 غروب حمالی میکنم هر روز هفته رو (sm1)
هوا دونفرس دارم گوش میکنم همون آهنگی که تو عاشقم بودی (sm54)
(sm39) از اول ماه رمضون اینقد شلوغ نشده بود (sm120) تقصیر توئه با چشای شورت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو یوزر میسازی ملت رو منحرف میکنی تقصیر من چیه ؟(sm2)
بعله آقا بهله پس چی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الحمدالله (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه دونه (sm146) قیبول نیست (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوانه (sm30)(sm2)