درس یا باید عادی باشه یا موقتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
درس یا باید عادی باشه یا موقتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این هم موقت زده هم عادی(sm77)
(sm120)
بسه دیگه در به دری (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره . این دانش گاه من یه خرده سس خل و کرسی شعری یِ !
از روزِ اول تا الان که ترم شیشم همین طوری می زده !
فکر کنم مثلا منظورش از درس عادی اینه که معرفی به استاد یا مهمان نیستی !
بعد اون موقت هم که برای مهلتِ اعتراضه .
در کل از شهرِ بازی یِ غیر انتفاعی توقعی نیست . (sm3)
غیر انتفاعی دانشگا نیست...موعسسه تشریف داره
خودمم تو موعسسه لیسانس میخونم
خوشحالم که برگشتی(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیه؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خود پفیوزشه(sm2)نقل قول:
دیشب چه موعدب شده بود(sm2)
یادم نمیره زبان تخصصی 20 شده بودم تا یه هفته باهام صحبت نمیکردن (sm2)دخترا نگاه نگاه میکردن (sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]