ویو (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ویو (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مقوا ... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بادی بود که وزید ، یه دوره با یه آهنگ گل کرد رادیو مافیا هم پشتش بود الانم خالی شده دیگه (sm2)نقل قول:
خیلی سخته یه آلبوم بدی نصف آهنگاش رو قبلا به عنوان تک آهنگ پخش کرده باشی بعد اولین آهنگی که خوندی باشی بشه بهترین آهنگ و اسم آلبوم هم همون باشه بعد از کارای جدید هم فقط 3 تاش ارزش گوش دادن داشته باشه - خیلی سخته ، خیلی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کم کم واسه بقا اسم خودشم میزاره خوشبختیت آرزومهنقل قول:
اینا فکر میکنن متفاوت بودن همیشه خوبه و جواب میده ولی خبر ندارن که از این خبرا نیستنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبومش با 4 کیفیت هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تراک 4
04 The Unforgiven
بمیر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سه ماه دیگه هدفون های جدید اپل تو مغازه های ایران با قیمت زیر 50 هزارتومن به فروش میرسند
مدیر با مُهر مثلثی دستگیرشد.
احمدشفیعزاده (مدیرعامل سابق بانک دی) که دیروز بازداشت شده قبلامدیرعامل بانک مهراقتصاد (بسیجیان) و قبل از آن فرمانده بسیج دانشجویی کشوربود
حضور یک رپر به نام حمید صفت در مراسم مربوط دیدار رهبری با خانواده های شهدای منا
كاش از عمر،
شبي تا به سحر
چون مهتاب
شبنمِ زُلفِ تو را
نوشم و خوابم نَبَرَد ... (sm50)
(sm50)
پیمان کجایی ؟ (sm51)
Kingsglaive: Final Fantasy XV ...
(sm27)
الان پاچه خواریم مث فرهاد گل کرده (sm2)(sm51)
25 سالگی .. (sm50)
بچها نظرتون درباره این چیه؟
میخام به عنوان هدیه بدم(sm59)
خودتی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوه مای گاد (sm2)گوشی میخوای هدیه بدی ؟! خیلی پولداری یه تومنم بده من (sm2)(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره .. (sm2)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوشی نیست تبلته (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره چیه مگه؟
یه تومن میخای چه غلطی کنی؟
شکل گوشی داره .. (sm2) فروش بازی برات اومد داشت پولدار شدی ..(sm2) یه تومنم بده ما ثواب داره یه گوشی بگیریم (sm81)(sm2)نقل قول:
به دوست دخترت میخوای هدیه بدی داریوش 2 .. (sm2)
ریدم دهن تو و دوست دخترنقل قول:
من برا این چیزا وقتمو هدر نمیدم
سی دی جای خود...چند تا کار نقاشی خوبم خورد که تا اخر پاییز بخابم خونه
doom 2016 هم کرک شد(sm59)
باز بوی پول داره میاد (sm120)
دیوث میخوای به کی هدیه بدی .. (sm2)منم خوشم نمیاد از دوست دختر و این چیزا .. (sm70)نقل قول:
ولی تو یه جوری میگی من وقتمو هدر نمیدم انگاری الان مهندسی چیزیه خخخخ (sm2)(sm2)
خوبه پس .. (sm111) جان محسن اون فیلمای مارو هم بزن .. (sm50)
سلام بچه ها با سیستم میخوام وصل شم به اینترنت با هر مرورگری این ارور رو میده چیکار کنم؟؟؟؟؟ کابل به وای فای و سیستم هم چک کردم سالمه کسی میتونه کمک کنه؟
نگاه شکسته ی عینک خواهرم
حسرت فوت شمع کیک تولد
(sm88)
نفس بکش اگر چه می دونم هوا سمّیه /واسه تو که پاک بودی و من در پی اسم و رسمی که شاید قاتق نونم بشه/ نه شهرتی که زمانی قاتل جونم بشه /که به کم قانع نمیشدم و پنجره هارو/ می شکوندم به هوس هوا حنجره هارو/ می بریدم و همیشه ام حق با من بود/ اما تو یه بار نپرسیدی حق من کو/نپرسیدی که حریر قلبتو به چی باختم/گله نکردی چرا از تنت جاده ساختم/ نخندیدی به شادیهای کوچیک و مسخرم/نرنجیدی از خنده ها و کنایه های من/ کوچیک موندی پیشم تا که فک کنم بزرگم/ گذشتی از خودت تا شاید منم بگذرم-/از خودم.من گذشتم از همه،جز خودم/چطورله کردم جسد خاطره هارو/ چطور طی کردم ساعت و فاصله هارو/ تو رو گرون خریدم و خودم و ارزون فروختم/بزار یه بار راست بگم آره من دیگه سوختم
(sm1)
کی بود؟ تا صب بیدار بودیم یادت میاد ؟/ سیگار پشت سیگار از استرس زیاد/ شاید حبسه سرنوشتمون تو صندوق/ شاید فرجی بشه معجزه ای در بیاد/ اون چیزی که ما باور داریم و می خوایم/ بحث بد و بدتر نبود،فریاد-/ مث غده تو گلوهامون گره خورده بود/ ولی کسی جواب گریه هامون و نداد/ سال بدی بود اما من و تو بد نبودیم/ این یه امتحان بود برامون رد نشدیم/ یاد گرفتیم جواب مشت همیشه مشت نیس/ زدن و ما باتوم خوردیم و اونا ساندیس/ خواستن به لجن بکشن رنگ پیرهنتو/ شکستن تنو بستن دهنتو/ گفتن به اونچه که نکردی اعتراف کن/ مث ندا به عزا میشونیم مادرتو/ ما مرز بین مرد و زنو خط زدیم/ حتی به عشق مجید(مجید توکلی) روسری سر کردیم/حرفامون روشن بود و گوشاشون کر بود/ همه درخت شدیم حکممون تبر بود/ کوچه خیابونا همه بوی خون میداد/ جلو چش رستم، سهراب جون میداد/دستی که قلم داشت و قلم کردن/به اسم خدا کشتن و قلع و قمع کردن/ سالی که شیشه نوشابه بو کهریزک میداد/ چقد دلم یه شکم سیر گریه می خواد/ چقد وقتی که داد زدی قبطه خوردم/ با تو شکنجه شدم و با تو مُردم/ چقد مشت کوبیدم روی میز تحریر/ چقد فحش دادم به هرچی تاریخ و تقدیر/ دونه دونه شعرام همه رنگ خون داشت/ مث یه شاهینی که تو قفس جنون داشت/ سال بدی بود اما من و تو بد نبودیم/ شکستن مارو ولی ما سرپا موندیم/ به سلامتی هرچی سرو سبزه/ هستیم سربالا این رمز نبضه/ بودن ماست ،فردا آفتاب درمیاد/ منم مث تو مطمئنم این روزا سر میاد
(sm88)
سال بد سال باد سال اشک و خون/ سالی که پر از بغضه از فرطه جنون
سال من سال تو سال عشق و غرور/ سال یه دست با رای سبز زیر ساطور
(sm1)
بابا چقد بیکاری تو . یه دوخط هم بنویس جواب منو بده
(sm2)نبودم الان اومدم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط ^Amin^ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب تو ببین همه رو چک کن درایور LAN تو آپدیت کن مودمو ریست کن .. مشکلت حل میشه .. (sm120)
با WiFi میری تو نت ؟ مستقیم با کابل LAN هم اومدی وصل نشده [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی :))نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با وای فای گوشی وصل میشم به مودم کار میکنهنقل قول:
ولی با کابل وصل شم به لپتاب یا با وای فای لپ تاب وصل شم به مودم هیچ سایتی نمیاره
مودم دیگه ای نداری امتحان کنی .. اگه اینجوریه که تو میگی مشکل از لب تابه .. شبکه رو که Disable نکردی ؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط ^Amin^ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا مودم دیگه یا یه کامپیوتر اگه داری امتحان کن که مطمئن بشی مشکل از کجاست ولی مشکل از لب تابه به نظرم ..
(sm81)
دریاچه ی نمک ... (sm50)
(sm2)(sm36)نقل قول: