نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
زنگ بزن با اسدزاده صحبت کن(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
66739231 - 021
: 33909057 - 021
به دنیای هنر باید بزنگی
خواهش میکنم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MASUOD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دنياي هنر هم بديد
بايد يه ترفند ديگه زد (sm173)
خوب شد فیلم لوسی رو نگرفتم تگ زیر نویس چینی داره (sm120)
امیر محسن کامنت جدید داده ؟ چیا گفته ؟
م کاربری hand1de8996063@tct6 شماره تلفن 02165515417 نوع پرداخت PostPaid پهنای باند ٥١٢ حجم ترافیک نا محدود حجم مصرف شده در ماه شمسی جاری تا 12:04 1393/07/12 9.8 GB
(sm2)
.نقل قول:
وصیت رو دوست دارم
امیدوارم لذت ببرین
معمولا موقع پخش البوم میگفت
باو میگم یه ساعت پیش رفتم پرسیدم طرف میخواست منو بزنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm100)
اراك نياورده (sm25) اه (sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا ميخواست بزنت ؟ (sm120)
اگه شهرستانا باشه من عصر میرم ببینم خبری هست یا نه
اما اینجا معمولا خبری نیست (sm70)
اراک معمولا اولین شهرستانایی هست که البومو میارن بعید میدونم پخش شهرستان شده باشه حتی یه مغازه پخش البوم هست بیرون پاساژطلا بهش گفتم زنگ بزن ببین اصلا اومده زنگ زد گفت نیومده هنوزنقل قول:
اهانقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پ نوید این کجاش مشکوکه ؟ (sm2)
چهارشنبه(sm172)
تا اسم پارو رو اوردم طرف قاطی کرد گفت شما مارو گاییدین از بس پرسیدین پارو اومده (sm2)نقل قول:
هر موقعه اومد اومد فقط لو نره (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm2)
آرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
13 هم اراك اومده بود . با مشهد . الي هم داشت آلبوم رو (sm120)
اره یادمه اراک زودتر از تهران پخش شد حالا باز بعد از ظهر رفتم بیرون پرس وجو میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اون یارو شادمهری کی بود البوم 13 رو اپ کرد ؟
فوادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فواد بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چي گفتم آلبوم رو بده نداد كه نداد
كو به كو رو 128 آپ كرد بعد همه سايتا زدن 320 (sm2)
(sm2)نقل قول:
چه دانلودی شد اون کو به کونقل قول:
پشماش فر خورد فواد (sm2)
الان به داداشم گفتم سرراهش بره پیش رفیقش ببینه البوم اومده یا نه (sm120)
(sm2)خيلي باحال بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يادش بخير (sm54)
(sm2)میلاد باید یجوری قضیه چارتا خوردن اینترو جبران کنی
نيومده اراكنقل قول:
اگرم رسيده باشه دستشون نميدن (sm172)
البوم 13 یه روز قبل از اینکه تو شهرستان ها هم پخش شه رفیقم اورجینال داشتش
من باور نکردم شب که رفتم پیشش دیدم کف کردم صبحش رفتم خریدم که هنوز قبل 11 هیج جا نیاورده بود
اگه رسیده باشه به دستشون یکی از دوستام هست بهش زنگ میزنم اکی کنه ...نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط اون دختره كه توو نمايشگاه ِ كار ميكنه (sm25) (sm2)نقل قول:
این اراکی ها در گل بیخیالن همه(sm2)
البوم دستشون میرسه میزنه میفروشه
پشمشم نیست که البوم رو باید همزمان پخش کنه(sm2)
این رفیق منم همینطوریه
کلا بیخیال
اینقدر که من واسه تسویه یه بار رفتم و مدرک هم گرفتم(sm120)
اون سه بار رفت و برگشت به اراک(sm54)
هنوزم تسویه نکرده
همونی که تو خ مخابراته ؟ (sm2)نقل قول:
محققان فشردن سینه زنان از رشد سرطان می کاهد!
برین ببینن این تاپیک به کجاها رسیده (sm2)(sm77)
مگه رفت مخابرات ؟؟؟ (sm77) (sm2)نقل قول: