یکمم از مظلومیت من بگین لِنتیا (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
یکمم از مظلومیت من بگین لِنتیا (sm2)
بلخره به حرف آوردمش (sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عایا وکیم ؟؟ برای رسول البته !!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند مین رفتم اونوراآآآآآ : ))
رسول فدات بشه ؛ خو مرخصی بگیر خونه بمون واسه پوستتم خوب نی این همه خستگی (sm2)نقل قول:
(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﺍﮔﺮ ﺷﻤﺎ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺯﻣﺎﻥ ﻋﺎﺷﻖ ﺩﻭ ﻧﻔﺮ ﻫﺴﺘﯿﺪ، ﺗﺮﺟﯿﺤﻦ
ﻧﻔﺮ ﺩﻭﻡ ﺭﺍ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﮐﻨﯿﺪ، ﭼﻮﻥ ﺍﮔﺮ ﻧﻔﺮ ﺍﻭﻝ ﺭﺍ ﻭﺍﻗﻌﻦ
ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﯿﺪ ﻫﯿﭻ ﮔﺎﻩ ﻋﺎﺷﻖ ﻧﻔﺮ ﺩﻭﻡ ﻧﻤﯽ ﺷﺪﯾﺪ !
" ﺟﺎﻧﯽ ﺩﭖ "
(sm2) من دیگه صوبتی ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک بر سرت ، خواستگار باید شب خواستگاری مظلوم باشه نه اینطوری دندون نشون بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتی استخاره بگیری ؟؟؟نقل قول: