ولی اومده ،
من نگاه نکرده بودم ...
نمایش نسخه قابل چاپ
ولی اومده ،
من نگاه نکرده بودم ...
متنفرم از حامد نیک پی ،
اصلا تکلیفش مشخص نیست ،
کلا فقط چون بلده ساز بزنه و دوست داره بخونه ، همه راهی رو امتحان می کنه واسه متفاوت بودن
یه جورایی می خواد ادای نامجو رو دربیاره تو موسیقی ،
ولی خیلی ضعیف کار می زنه ...
آهنگش خیلی شبیه بواسیر تشریف داره
انگار ادامه ی اونو ساخته
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان و همراهان گرامی اگر کسی می دونه که خواننده این اثر کیست و آیا آثار ی دیگر نیز دارد لطف نمایند و دریغ نکند ؛ (اسمش رو می دونم که ارس هست حالا هتری یا اصلی رو نمی دونم) ...
مانا باشید ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میر انجمن من الان تو تنظیمات کیبورد سیستم دو تا کیبورد دارم ولی تو تسکبار سه تا میاره هر جا رو می گردم و هر کاری می کنم اصلا پیداش نمی کنم که بتونم پاکش کنم
چه خاکی تو سرم بریزم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داره به کیم همون ک و ن ک و ن میده پارتیه گروپهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عخشم چطوری ملوسکم(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک فیلم درامِ خام و لطیف در مورد یک زن پوش 80 ساله است که رابطه ای دوستانه و غیر محتمل را با یک زن پوش جوان برقرار می کند. این در حالی است که هر دوی آنها با مشکلات یکسانی از جمله هویت جنسیتی و میرایی دست و پنجه نرم می کنند. همچنان که این دو همدیگر را بیشتر و بیشتر می شناسند، یاد می گیرند که چگونه خود واقعیشان باشند. این فیلم که سرشار از حس شوخ طبعی و فریبندگی های بزرگ است، تکه ای از زندگی محسوب می شود که در مورد عشق، از دست دادن و دوستی می باشد …
عجب اهنگیه جووون(sm118)