من خوب الخوب تو خوب؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من خوب الخوب تو خوب؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره بابا من فول 2000 پیام خصوصی اومد برات خداوکیلی فرستادش دو ساعت خندیدم دیوس گذاشته بود رو آواتارش رفته بود تاپیک محسن چاوشی (sm30)(sm30)
گفته بود آواتار درخواستی امیر گفت جان خودت اینارو نزار بچه ها میبینن میگن طرف چه آدم دیوثیه (sm120)
اینجا که چت رومه خوبه ماشاا... همش ما دونفریم
(sm2)نقل قول:
نه سه نفر خرزو خان هم هستش سلام کن به عمو(sm30)نقل قول:
(sm137)
برو بالا(sm173)
(sm135)شب جمعه س امشب دست قشنگرو برو تو کارش واسه متهلا (sm30)(sm185)(sm185)(sm4)
وااااایییی چقد مستم من
آخ ببین بدنمو راه رفتنمو تابه کمرمو
وااااایییی چقد مستم من
آخ ببین عشوه هامو چندتا از اون چشمه هامو
وااااایییی چقد مستم من
آخ ببین بدنمو راه رفتنمو تابه کمرمو
وااااایییی چقد مستم من
آخ ببین عشوه هامو چندتا از اون چشمه هامو
(sm30)
(sm30)(sm173)نقل قول: