از کجا معلوم ؟!!
نمایش نسخه قابل چاپ
از کجا معلوم ؟!!
حالا که همه رو گذاشتی ساعتم بذار (sm51)
و همچنان Anathema (sm25)
هوا چرا اینجوری شده (sm54) رید به آنتن تلویزیون و اینترنت و ماهواره و ... (sm1)
به گزراش خبرگزاری های ایران، طوفان شدیدی در تهران در جریان است. به گزارش ایرنا بر اثر این طوفان یک نفر کشته و سی نفر زخمی شده اند هم چنین پنجره های بسیاری شکسته و درختانی نیز قطع شده اند. این خبرگزاری از قول کارشناسان هواشناسی گزارش داده تندبادی با سرعت بیش از یک صد کیلومتر بعد از ظهر امروز تهران را درنوردیده و رگبار و رعد و برق در روزهای آینده نیز ادامه خواهد داشت.
(sm25)
عالیهههههههه همین الان درستیدمش (sm19)
هندوانه به مقدار دلخواه
گلاب
شکر
یخ
همه ی مواد رو داخل مخلوط کن بریزید و میکس کنید.
میزان شکر بستگی به شیرینی هندونه داره.
برای هر لیوان نوشیدنی یک قاشق گلاب بریزید.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان که ارتحالی دیه همه میان شمال (sm70)
اعوذبالله من الشيطان الرجيم
بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم و رحمة الله و بركاتهغضب حضرت امام زمان عليه السلام نسبت به دولت روحاني در تهران نازل شد...سبحان الله!
چند روزي از سخنان جاهلانه رئيس دولت نمي گذرد كه حضرت ولي عصر عليه السلام با نازل كردن طوفان به اين شهر پر از گناه و آلوده به انواع معاصي ميخواهد به اقاي روحاني و اطرافيانش هشدار دهد.
اقاي روحاني!
اين نتيجه جدايي دين از سياست است، اين نتيجه اهانت به ائمه جمعه است، اين نتيجه دور كردن مردم از حجاب است.
توبه كنيد كه خداوند بخشنده و مهربان است.
والسلام عليكم و رحمة الله و بركاته
تنها نماينده رسمي حضرت ولي عصر عليه السلام در فيس بوك و توييتر...
(sm2)
برای آنتن من دعا کنید (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm44)
فیلم/گرد و غبار شدید در تهران
فکر کنم این طوفان وحشتناکی که الان داره میاد از اثرات آهنگ آینده استاده که این جوری طوفان به پا کرده(sm54)
تو الان تهرانی سجاد ؟
من کرجم ، اینجا بدتره اوضاع
الان دو هفته ای میشه غروبا هوا بد میشه ولی امروز دیگه خیلی وحشتناک شده
(sm25)
اوه عاقا یه دیقه رفتیم قدم بزنیم فک کردم قیامت شد (sm54)
یهو تاریک شد هوا هر چی رو زمین بود رفت رو هوا
(sm2)
تلفاتی/خساراتی داشته آیا؟
دوس دختر من تو خونه تنهاس برق رفته ، رعد و برقم میزنه ، خوایه کرده (sm2)
(sm2)
سجاد ببین الان رو زمینی
یک نفر کشته و سی نفر زخمی شده اند هم چنین پنجره های بسیاری شکسته و درختانی نیز قطع شده اند.
الان وقت سو استفاده س(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوع باو ..من خیلی از وقت سال هوا اینجا اینجوریه (sm70)
فیلم ترسناک شده بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه درخت تو گرفته بودم عین پرچم شده بودم (sm2)
الهی که روز وصال طوفان شه از سمت تهران (sm70)
اردکان بیدی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
۳ کشته
(sm70)اونموقع همه به وصال میرسننقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما در صورت نیاز استفاده میکنیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باد میزد مردم میپریدن بقل هم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان من الان جرات داری پاشو برو(sm2)نقل قول:
یعنی چی الان ؟(sm70)نقل قول:
یعنی چه جوری مردن!
ایده بدین!!
درخته کجا بود دقیقا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوه اوه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)همینی که سجاد گفتنقل قول:
واسه حامد راهکار خوبیه(sm2)
وا درخت میوفتاد رو سرشون میمردن دیگه
بعضیا هم همینجوری از ترس میمردن (sm2)
الان که دیگه تموم شده طوفان مگه نه دوستان ؟؟؟؟
هانقل قول:
نه خره اون درخت نه درخته تو خاک بوده(sm2)
خدا کنه یه بارم تو دانشگاه از این طوفانا بیاد خخخخخخخ (sm70)
بله نسبتا تموم شد و ما پیروز شدیم