تجربه ثابت کرده بهتره از دستمال توالت رولی استفاده کنی (sm70)(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تجربه ثابت کرده بهتره از دستمال توالت رولی استفاده کنی (sm70)(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره داش شهرکرد، آمدید خبر کن ، یک کلبه ای فقیرآنه ای هست (sm19)نقل قول:
"....با اونی که میخوای ...." هی ...(sm74)(sm74)(sm74) تصورش کردم ، اما پیداش نکردم (sm50)
(sm10)(sm134)
تو اینطور فک کننقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقایی هم از خودت ....(sm59)
مجی چه خوشگلی ننه (sm74)
صقحات سایت برای شما هم دیر لود میشه ، یا برای من است فقط ؟
قند تو دلت اب شد ، نه؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم عکس جوونیام
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
است برای من هم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو ساعته میخوام صحبتای اون صفحه رو نقل بگیرم ، آخرم موفق نشدم (sm70)
ریدن با این هاست عوض کردنشون (sm70)نقل قول:
دارم گایــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــده میشم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این حرف ینی چی؟ عادم باش تورو خودا... متوجه باش چی میگی... اینطوری داری شعور خودتو به نمایش میذاریانقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی حرف زشتی زده لطفا معذرت خواهی کن ازش...(sm138)