(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هی توام خواب به چشمات نمیاد .. (sm81)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بمان که پر نزدن حیله ی رهایی ماست ...نقل قول:
ای تو آشنای ناشناسمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای مرهم دست تو لباسم
دیوار شبم شکسته از تو
از ظلمت شب نمی هراسم
انگار که زاده شده با من
عشقی که من از تو می شناسم
(sm50)
(sm50)
رگبار تلخ دو رنگی
دشنه زد به تار و پودم
از غم نامردمی ها
مرده ذرات وجودم
دیگه باورم نمی شه
که هنوزم زنده هستم
گر چه می دونم که پاکی
شده باعث شکستم
(sm50)
از روزگار دلم گرفته
از این تکرار دلم گرفته
دلم می خواد گریه کنم
بارون ببار دلم گرفته
برای گم کردن خویش
رها شدن از کم و بیش
برای در خود گم شدن
جدا از این مردم شدن
بهانه ی گریه می خوام
بهانه ی فریاد زدن
بیا تو باش ای مهربان
بهانه ی گریه ی من
(sm81)
شاهین نجفیه دیوث .. (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته شورت خانومت به کنار (sm2)
هوای روی تو دارم ، نمیگذراندم ...(sm81)
حامد برادران - عکس دوتایی ... (sm50)
... (sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صحنه را دیدم (sm120) مجری ( همون آقا جیگره که با تیشرت آغا برگشت (sm2) ) یه سوال جالب از فریدون پرسید : چرا بعد آلبوم غریبه سال 83 به بعد دیگه موسیقی خوب کم شنیدیم و خواننده زیاد شد (sm120) در مورد آفات و روضه و ناله و نفرین و کشت و کشتار هم صحبت شد (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انقد نمیای خبرمو برات میارن... (sm50)
از خون دل و ناله ی پردرد ، ملولم
افسوس که این چرخ فلک نیست قبولم
بایست گذر کرد از این بادیه ی دهر
دردا که هنوزم بشری رو به هبوطم ... (sm50)
(sm50)
(sm54)
(sm50)
خسته مثل آنانی که هر روز با امید می آیند و نا امید بر میگردند (sm9)
(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
پس من چی(sm2)
بگذار تا بگریم چون ابر در بهاران
کز سنگ ناله خیزد روز وداع یاران ... (sm50)
(sm2)آواتار جنجالی زدم زود نگاه کنین تا عوض کنم
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم بانو بلیک لایولی اومد ... (sm171)
که چی ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)هادی همیشه خوابهنقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو چنگ ابراي بهار ، افتادم و در نميام
چشمامو سرزنش نكن ، از پسشون بر نميام
پير شدم تو اين قفس ، يه كم بهم نفس بده
رحم و مروتت كجاست ، جوونيامو پس بده
فكر نمي كردم بذاري ، زارو و زمين گير بشم
فكر نميكردم كه يه روز ، اين جوري تحقير بشم
اون همه كه دلم برات ، به آب و آتيش زده بود
حتي اگه سنگ بودي ، دلت به رحم اومده بود
دلش نخواست و نمي خواد ، يه روز به حرفام برسه
شايد مي خواد رقيب من ، به آرزوهام برسه
پسند من تو هستي كه ، اين همه بخت من سياست
دلبر خودپسند من ، قله ي خوشبختي كجاست
ازت مي خواستم بموني ، بهت مي گفتم كه نري
اين روزا نيستي اما باز ، به پات مي افتم كه نري
تو فكرتم اما دلم ، هي ميگه فكرشم نكن
يه كم به فكر تو نبود ، پس ديگه فكرشم نكن
حالا بذار کنسرت بذاره ببینیم مثل اسلیپ نات ماسک اگه نذاشت رو صورتش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یره این رمز جاده رویاهارو بده دیگه (sm120)
فرزاد فرزین آلبومش زمستون میاد (sm120) روزبه بمانی ترانه سرای بیشتر ترک هاس
چه کنم چی کار کنم، تو منو نشناختی... (sm50)
فقط مسخره بازی بخاطر سر زبونا افتادنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جاش توی رختخوابه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چو در کنار منی ، کفر نعمت است ای دوست
دو دیدهام مژه بر هم دمی اگر بزند ... (sm50)
دریاچه ی نمک ... (sm50)
ندیدم .. دوباره بذار (sm2)نقل قول:
هیچی تا الان اینگونه او را ندیده بودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فسنجون (sm2)
رئیس هیأت مؤسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی، عدالت تحصیلی و آموزشی را از دیگر کارهای دانشگاه آزاد اسلامی دانست و با یادآوری وجود ۶۰۰ مدرسه سما در سراسرکشور، گفت: انگلستان اخیراً با الگوبرداری از دانشگاه آزاد اسلامی، اعلام کرده که باید زمینه و ظرفیت تحصیل را در سراسر کشور گسترش دهیم.(sm2)
برو باهاش قدم بزن
بیخیالِ من ... (sm50)
(sm27)
(sm151) (sm23) آمدم .. (sm2)نقل قول: