دمت خیلی گرمه میلاد (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دمت خیلی گرمه میلاد (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صادق بیا شعر خوب بنویس تاپیک زدم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه (sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاد آوری :
زمان پخش مجدد مصاحبه اختصاصی ابی از شبکه GEM TV
امشب 20:00
تکرار 00:30 و 05:00
زمان پخش مجدد مصاحبه اختصاصی ابی از شبکه +GEM
امشب 21:00
تکرار 01:30 و 06:00
استقلال 3 تا زد تو 10 دقیقه (sm233)
(sm50)
(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدامدانقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدیر سایت شادمهر لند کیه؟
آها درستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا اطلاعی ندارم میلاد جاننقل قول:
آها درسته اکثر موزیک ویدئوهای قدیمی شادمهر رو 1080 گذاشته اما پولی(sm25)نقل قول:
بریم بازی فوتبال پرسپولیس رو ببینیم
من خودم دارمنقل قول:
چرت گفته
برای مثال موزیک ویدیوی محال یا خیالی نیست رو بگیرید ببینید واقعیت داره
نقل قول:
خواهش میکنم قابلی نداشت. موزیک ویدئو های قدیمی و خاطره انگیز هم میزارم .
سلام فرهاد جان.نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابت موزیک ویدئویی که گذاشتی، دمت گرم (sm127)
فقط بی زحمت داخل آپلودسنتر های پرسرعت بذار.
(sm25)
این سرنوشت من بود (sm50)
(sm50)
(sm50)
من از راه اومدم
دلت خواست اومدم . . . (sm50)
تو چشم سیاه . . . (sm74)
باشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حقیقتش علی اقا چون استقبال کمه تاپیک جدیدی باز نکردم. گفتم تو تاپیک شما ادامه بدم
مهدیار ... (sm50)
بهشتِ من جنگلِ شوکرانهاست
و شهادتِ مرا پايانی نيست ... (sm172)
ایولا منتظریم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm27)
تقدیر رو دیدم 1080 گذاشتهنقل قول:
و دیگه زیاد نچرخیدم داخل سایتش
خدارو یاد کردو
عشقو گردن زد (sm74)
خدارو یاد کردو
عشقو گردن زد (sm74)
(sm3)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] سرعت چه ریده ای خواجه
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] امسالم داره تموم میشه ولی این قالب نیامد که نیامد(sm2)
همیشه از نگاه تو با تو عبور میکنم
از این که عاشق توام حس غرور میکنم
(sm50)
(sm50)
نمیخوام ناامیدت کنم ولی بستگی به استقبال داره... ببینیم تا چی پیش میادنقل قول:
همون 720 رو کردن 1080نقل قول:
فک کنم دوستان قدیمی باران اکثرا استقبال کنننقل قول:
چرا سرعت انجمن کم شده همش ارور میده (sm1)
احتمالا دارن یکسری کارا روی انجمن انجام میدن
تنظیمات و....