(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبم فدات (sm176) دارم يه مانتو ميبافم براي خودم وقتمو گرفته تمومم نميشه (sm2) گاهي ميام نظرات بچه ها رو ميخونمو ميشينم اون پائين يا اهنگ دان ميكنم (sm59)
آقا يه سوال (sm54)
جريان چيه الان چند ماهه هر كجا رو ميبيني دارن راجع به سايز ممه حرف ميزنن قبلنا نبوده ؟ نداشتن ؟ تازه كشف شده ؟ برام سواله چه اتفاقي افتاد كه يه دفعه انقدر تو چشم اومد ديگه همه چي داره باهاش مقايسه ميشه (sm171)
یه کلیپ می خواستم بذارم اینجا روم نشد بذارم نگه داشتم برا موری(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موری مرتیکه دیوث کجایی بیا که برات سوغاتی دارم(sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در مورد جواب سوال منه ؟ (sm59)
در مورد ممه بود(sm59)یه کلیپ کاملا زیبا و ارام بخش(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم خیانت کردی
کی صدای انقلاب مردمو شنیدی
هنوز که اتفاقی نیفتاده بود...
خودت میدونستی وقت رفتنته چون تو هم خیانت کردی...
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm30)