ایشاللهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزم بگو بر میگردی (sm120) اینو پلی کن خوب میشی(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
ایشاللهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزم بگو بر میگردی (sm120) اینو پلی کن خوب میشی(sm2)
صابر :
نزار دوباره این ناشناس با حسین شروع کنن به سبزی پاک کردن ده صفحه برن جلو
منتظر آهنگ خونه خالی استاد هستم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه داریش بفرست واسم مردم از خماری صدای استاد(sm50)
اینا همش اثرات دود قلیونه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی فوق ی احساسیه ها (sm1)(sm2)نقل قول:
ندارم 24 ساعت قبل پخش دستم میرسه که البته مثل همیشه اجازه پخش ندارم (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسی اینو جدی میگم کلا همش توهم میزنم دیگه
هر شب خواب میبینم که دارم خودم دار میزنم یا دارم از یه جای دره مانند خودم پرت میکنم پاییم
چقدر روایتا زیاده هانقل قول:
اتفاقا اینورا یه صوبتایی هست که میگه
تا حالا بواسیر نگرفتی که شــ.ق درد یادت بره (sm2)
حدایاث(جمع مکسر حدیث که از خودم در آوردم) زیادی در ده کوره ما وجود داره که دهات شما جلوش لنگ میندازه (sm70)(sm2)نقل قول:
اجازه مجازه رو بیخی باو فکری بحال دل ما کن (sm2)نقل قول:
نقل قول:
خوب کمتر بکش (sm120)