دست فواده ؟(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
دست فواده ؟(sm2)
شنیده ها حاکی از اینه اصن البوم تو اراک نیومده (sm120)
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الو یاسی جان خواهش می کنم کار احمقانه نکن ...
(sm2)
این فیلمه خیلی خسته کننده بود برا من فقط بازی دی لوییس توش نمود بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در جا کلهم اجمعین تو ک.ون تو ام (sm74)خب خونمون دیوث(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
4 شنبه (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردام ی سر میزنم(sm25)
اوه اوه کمرش به آلت تناسلیم رفته از بس جلوشو کرفته(sm81)(sm59) جلوشو کرفته پسر باران(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از نزدیکای محسنه محسن آلبومو بش داده (sm2)
انگار قبل انتشار یه گونی میفرستن واسه محسن اونم پخش کنه (sm2)
جای چسب معلومه کندهنقل قول:
این الیاس آلبومو داره سر همه آلبوما یه اثر انکشت میذاره که من آلبومو دارم ولی رو نمیکنه از حریص که من یادم میاد داشت
نمیاد بابانقل قول:
همه ی آلبوما اینجوره الکی جو میدن
13 کلن فرق داشت جریانش
سرش بشین تِر بزن (sm176)نقل قول:
بهادر سر 13 میگفت 4 تا فروشگاه بزرگ تهران فقط دارن برید از اونجا بگیرید (sm2)
مراکز پخششون یکیه فقط اونا تعداد بیشتری میخرن که واسه مغازه های بیشتری بفرستننقل قول:
هرکی آلبومو داره لینک بده بدانلودیم
شما خودت یکی از اونایی هستی که بنده بهش شک دارم،یا لینک میدی یا که دیگه خودت میدونی!نقل قول:
320 یا 128 ؟(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
بهرام : زن ستیزی یعنی استفاده تمسخر امیز از کلمه پریود توسط شاهین نجفی که حتی ادعا میکنه حامی حقوق زنانه :)) جدیدا در باره تتلو و زد بازی هم اظهار نظر کرده :))
64نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کفاشيان: وزير را راضي ميکنم
فکر کنم روم به دیوار میخواد به وزیر بده.
دانلود آلبوم
پخ شد
دنیای هنر جدید(sm2)
دنیای هنر قدیم(sm2)
با کیفیت سینجول یکی البومو به این بنده خدا بده گیره
(sm50)
غروب در توابع (sm59)
(sm2) صبح چهارشنبه در توابع
کاوه افاق چی شد پس البومش ؟؟؟
(sm2)چه ربطی داشت خوب(sm2)
میگه دیگه؟؟
کسخل سینجول میگه هیجی(sm2)
حسین هستم
از جم
البوم در جم به صورت عمده پخش شده و مراکر پخش در حال توزیع عمده البوم هستن
برای خرید البوم به
بوشهر - شهرستان جم تشریف بیارین
گول نخورید این دنبال کیونتونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر بپر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه دنبال کیون ممرن (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر راستی آلبوم تو کی میاد ؟
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا نکنه تو دوس داری produce کنی ؟(sm2)
music & arrengment by mamar(sm2)
آقای صدای مشهد (sm2) مرتضی خوشی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاقا بریم بوشهر،هم فال هم تماشا