اقا شوخی حدی داره ...دیگه خیلی جو گیر نشونقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اقا شوخی حدی داره ...دیگه خیلی جو گیر نشونقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm221)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سوراخم واسه ما نگهدار(sm51)نقل قول:
(sm50)
اولین بار اسم نرم افزار رو میشنومنقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاپیک قابل شما رو نداره.نقل قول:
(sm19)
اون موقع قبل از اعقلاب تو زمینامنو تریاک کشاورزی میکردن تازه تریاک داخلش هست میخوردن خیلی خیلی مفید بود شارژ میشدن .نقل قول:
رسم عروسی ما اگر تریاک به همه مهمان نیارن یعنی بهش توهین کردی . الان فرق کرده دیگه زمینا ما نیست.
درسته تحرک داشتن چربی میسوزند.
خلاصه:
یاد اون روزا بخیر بعد ظهرها زن ها و دخترا میرفتن حمام گرمابه عمومی پر از چشمه ها بود لباساشون چشمه می شستن و می ذاشتن روی سرش نمی افتاد حرفه ای بودن .پر پرنده سر صدا میکردن پر از درخت . هوا همیشه غمگین بود مه بود
سر صدای زنگوله میومد آخ دلم خونه....
هر وقت آهنگ داریوش مثل : خونه و بن بست و جنگل و بوی گندم ) تواین مایه ها گوش میکنم یادم بچهگیم می افتم(sm81)دیگه مثل قدیما نمیشه
اما الان اسایش هست ولی آرامش نیست برای همین سیگار میکشم (sm50)
همه چی تغییر کرده حتی خودِ آدم.
(sm81)
(sm98)
بقیه ی بچه ها کجان (sm122)
م ل ت خوابن
معلومه دیگه.نقل قول:
وقتی تا صبح بیدارن بایدم تا الان خواب باشن.
(sm59)
اما یه سری هستن خیلی سر راستن ،
ما می کاشتیم ، اونا برداشتن ... (sm50)
اولا که از این به بعد کم کصشعر بگو. ثانیا مراقب خودت باش سه گاه نرینقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این به بعد هم با من شوخی نکن . حواست باشهنقل قول:
میزارم به حساب بی عقلی شما
چیز نگفتم من نه شما رو میشناسم هم ندیدمتنقل قول:
دیگه خشوخی بد نمی کنم سخت نگیر میمیری
دستت درد نکنه آقا فرهاد گل بابت اولا موزیک ویدیو ها و ثانیا تغییر لینکهای دانلود.نقل قول:
(sm176)
خواهش میکنم قابلی نداشت (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه نبود(sm70)
نه برو پی کارت(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
هر چیزی را باید از کاردانش و متخصص پرسید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکم یواش تر، سرم شکست صالح جون.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm86)
عاقبت نخود هر آشی شدن، همینه (sm81)
همه چی در تضاده (sm59)
اره چماقش بد جوریه. (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)نقل قول:
نقل قول:
علی رشته چیه؟ چی میخوانی ؟ چکار میکنی؟ با این اوضاع خراب مملکت
ترم 5 عمران هستم فرهاد جان.نقل قول:
وضع مملکت خیلی خرابه.
(sm98)
شما چی، که از بزرگان ما هستید؟
نقل قول:
مهندس عمران خیلی خوبه اما هم رشته خیلی سختیه. هم کار پیدا کردن تو این زمینه یا رشته های دیگه مشکل هست.
زمین و اسمانشان میگه اوضاع شما بد جور خرابه.
تو شهر های کوچیک نمیتونی بزرگ بشی و رشد کنی. قدم های کوچک میشه برداشت نه بزرگ.
دقیقا.نقل قول:
خدا به همه ی بندگانش رحم کنه (sm220)
من مهندسی تکلونوژی نرم افزار خوندم. که اگر تو یک شهر بزرگتری بودم موفق بودم به لحاظ کاری ولی تو شهر خودم چون کوچک هست نمیشه کار کرد.نقل قول:
سه سال دنبال کار بودم . یا از من چیزی خواستن که در توانم نبود یا باید براشون مایه میذاشتم. یا پارتی کلفت میخواست خلاصه نشد که نشد از شمال تا جنوب رفتم نشد
راه اندازه شبکه و نصب برنامه ها کار کردم و برنامه نویسی هم مشکلات خاص خودشو داره باید بروز باشید و کارای بزرگی انجام بدید .
واقعا بد اوضاعیه.نقل قول:
کاش بزرگان کشور شریفمون به فکر اینجور مسایل بودند.
(sm142)
الان یک جوان مدرک میگیره .
بیمه نشده - کار نداره - خرجشو پدر و مادرش میده - پارتی نداره - سنش رفته بالا.
بزرگان شریف کشور به فکر جیب خودشونن .ملت عقب افتاده ای که نسبت به هم حسود هستن دنبال هم هستند.نقل قول:
از همه مهتر بیمه هست . بیمه های 250 هزار تومانی که ازاد هست چطور باید پرداخت کرد با این همه مشکلات و گرانی.
بیمه 70 تا 80 هزار تومانی داریم ولی مثل سگ دنبالت می افتن .
مثلا خیاطی - نقاشی - فرش بافی - باربری سر چهار راه - یعنی یک لیسانس بیاد واسه خاطر اینکه بیمه پایین تری بخواد باید بره تو این زمینه ها کار پیدا کنه .
یک روز هم که نباشی در جا قطع میکنن. یا یک روز بیمه دیر پرداخت بشه قطع میکنند.
(sm50)
(sm50)
می دونست من دوسش دارم
همینم نقطه ضعفم بود (sm50)