(sm50) چرا داش مهدي ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چي شده ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50) چرا داش مهدي ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چي شده ؟
شايد منو ديوونه كردي كه عاشق ِ اين حال و روزم
آتيش كشيدي زندگي مو، چيزي نگو راحت بسوزم
(sm50)
اصلا یک وضعیه نوید (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پشیمونم از گذشتم ... خیلی (sm172)
این حرص و جوش خوردنا واسه بقیه (sm50)همه چیز و همه کارا رو واسه بقیه ... (sm50)
همه چی فقط واسه خاظر بقیه پس خودم چی .. هیچی .. هیچی ... (sm81)
چجوری میشه بشی یه آدم لاشی و عوضی (sm50)کسی میدونه ؟ (sm172)
(sm27)
ینی اینم از ما دریغ میکنی ؟!(sm27)(sm10)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم از سربازی که اومدم ، نشستم پای درس واسه ارشد دقیقاّ همینطوری شده بودم . بیخیال . این روزا هم میگذره ! نوبت تو هم میرسهنقل قول:
سلام مستند از تهران تا قاهره رو دارین...
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط majid.r [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم قبلاّ دنبالش میگشتم ولی فقط رودفایل هست که خرابه فایلش
لینک یوتیوب هست با idm دانلود کن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانلود نمیشه فک کنم چون ف یلتیر شکن ندارم بخاطر اینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]