من و داریوش و یغما میریم جهنم ، تو هم برو تو بهشت با پشمای آغا بازی کن (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من و داریوش و یغما میریم جهنم ، تو هم برو تو بهشت با پشمای آغا بازی کن (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
you are not alone پلی شد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H_alone3 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین ، تو میتونی بگی اسلام رو قبول دارم خدارو قبول دارم ولی از دین بدم میاد دوس ندارم هیچ دینی داشته باشم
ولی نمیتونی بگی خدارو قبول دارم ولی نه خدایی که محمد گفته
این اصلا یچیز ثابت شده ای هست غیر این کاملا غیر منطقیه
- (sm10)
مهم نیس کافر باشی یا شیعه یا سنی یا هر چی ..
مهم اینه تو هر شرایطی سالم زندگی کنی ..
مغز بعضی انسانها از یه جایی به بعد روشن میشه و خیلی چیزایی که قبلا درست میدونسته رو ازون موقع به بعد احمقانه میبینه ، بدون اینکه خودت دخالتی داشته باشی تو کار مغزت
البته این اتفاق برا همه کس نمیفته ، مثلا این سینجول نفهم به دنیا اومده و همینجوری هم میمیمره (sm70)
که کار هر کس نیس ..