نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکنه تو هم دنبال خونه خالی میگردی (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکنه تو هم دنبال خونه خالی میگردی (sm2)
باید بین آنکنون و حسین و تیم شما ینی رسول و خودت مسابقه ی کی بهتر سبزی پاک میکنه رو برگزار بکنیم ، اینجوری نمیشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جـــــــــون بلرزونش کمرُ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولین باری که واسه شب قدر از خونه زدم بیرون ساعت 12 شب رفتم سمت مسجد وسط راه دخترهمسایه رو دیدم و دو ساعتی با هم بودیم و اون شب ایمان اوردم که شب قدر از هزار شب بهتره
روزه باطل میشه (sm120) اصن این چه وضع صحبت کن با منه ، نمیبرمت سر ِ کار (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت چندتا جلوی همسرت (sm146) میشی حالا اینجا میخوای تلافی ـشُ سر من در بیاری؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنرمندای آمریکای وقتی ۴ جولای میریزن با پرچم کشورشون تو خیابون میشن وطن پرست
ولی هنرمندای ایرانی وقتی ۲۲ بهمن میریزن تو خیابون یشنخــ.ایه مال !
دوس دارم شوهر کیم کارداشیان واسه شب قدر بیاد مسجد ما بعد بهش بگم داداش تو دیگه چرا ؟تو خودت هر شب سوار حاجت مایی
نه خوشم اومد باهوشی (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجــ.نده هاییکه شبهای قدر نمیدن بعد از عزاداریها تری سام میدن که جبران بشه